Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać kobiety i czy mam jakiekolwiek szansę ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że mam już 28 lat i może wstyd to powiedzieć, ale tutaj powiem, bo i tak jestem anonimowy, więc w życiu nie miałem nawet dziewczyny, nie wiem czy problem jest w moim wyglądzie, no bo nie jestem jakimś kulturystą czy pakerem, raczej jestem normalnej budowy, nie mam kaloryfera czy coś podobnego, czy bardziej problem leży w mojej nieśmiałości, ja mam często takie wrażenie, że jak zagadam do którejkolwiek kobiety, to ona mi odpowie coś takiego "wal się" no bo wiadomo ja nie wiem której dziewczynie mógłbym się spodobać, a jak facet zagaduje do kobiety to chyba wiadomo, że ją podrywa. Osobiście nie chcę być samotnikiem, ja sobie często wyobrażam, że noszę swoją kobietę na rękach, ale niestety to tylko moja wyobraźnia a nie rzeczywistość.

Gość gość
To kup sobie lalkę nadmuchaj i noś na rękach, zawsze to już będzie skrawek rzeczywistości. Nawet możesz dać jej imię... Na przykład Eleonora

Gość gość
Mam wstręt do sztucznych rzeczy

nie wiem czy problem jest w moim wyglądzie x chyba bardziej rozchodzi się o te wszystkie szansę :classic_cool: