Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ddr3aaa

sddd

Polecane posty

Gość gość
a on naprawdę mysli ze taka cudna jesteś ze gitarzysta rockowy a z ameryki chciałby ciebie przelecieć?

Gość gość
no to dziwak, widzi ciebie na codzien i dalej mu zazdrość w głowie

Gość gość
zastanów się czy w twoim zapatrzeniu w fana nie przebrałaś miary. Mam wrażenie, że tak może być i to jest źródłem zazdrości i niezadowolenia twojego faceta. Z bycia taką fanką, która mocno identyfikuje się z fanem, jeździ, ma jego fotografie wylepione nad łóżkiem, autografy itp. z czasem powinno się wyrastać - bo takimi "gorącymi" fankami są na ogół siksy - czyli dziewczyny, które sikają w majtki na widok swojego idola. Skoro już jesteś większą dziewczynką to już nie powinnaś sikać w majtki, nawet z takiego powodu i bardziej myśleć o rzeczywistym życiu a nie idolach.

Gość gość
Są gorsze przypadki. Moja znajoma z pracy pogoniła swojego ukochanego, bo ją denerwował. Był zazdrosny o psa. Uważał, że stanowczo za dużo czasu poświęca psu i stale miał o to pretensje. Kiedy zażyczył sobie by oddała psa jakimś dobrym ludziom i zajmowała się nim, a nie jakimś futrzakiem, tego już było za dużo. Został tylko pies i po kłopocie :-)