Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat tabu

Polecane posty

Gość gość

A mianowicie temat maruhiany. Wiadomo, faceci czasem palą i jakoś to akceptujemy ale czy kobietom też wypada?

Gość gość
marihuany* poprawiam sie :)

Gość gość
Jak dla mnie akurat tutaj nie ma rozróżnienia na facetów i kobiety. Mi się czasem zdarza palić i nie widzę w tym nic złego. Mój chłopak z kolei ciągle zamawia jakieś nasiona na nasionamari (taki sklep internetowy) dlatego, że jest kolekcjonerem :) Wszystko jest dla ludzi :)

Gość gość kobieta
A po co się truć narkotykami? Zwykle mężczyźni są na tyle głupi, żeby niszczyć sobie zdrowie.

Gość gość
Nie mam nic przeciwko i nie uważam tego za Tabu. Sama czasami podpalam ale oczywiście tylko okazjonalnie :) jeżeli chodzi o zamawianie to nie ma z tym większego problemu bo na necie dużo sklepów. Mój chłopak właśnie zamawia na nasionamari i chwali sobie :)

Gość gość
Kryptoreklama czy inni chuj?

Kobiety i tak juz sa przedstawiane jak niewolnice bo nas ludzi mocno przywiazuja ,a gdzie wolnosc tam nie ma przywiazania , i to czyni je zlymi, a ja jestem dobry bo o tym mowie wam ludzie;) jak bardzo to realne skoro natura Buddy Amidy jest zwyczajnie inna nie mam pojecia jednak wasz strach tkwi w tym za co placicie wasza krwia Devy, hehe :> ,-. Cierpicie i z tego Sila Wyzsza sie wami cieszy. :) :classic_cool:🖐️