Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia_03

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Natalia_03

Witam, zacznę od tego, ze mam 17 lat, zaniepokoił mnie fakt, iż w moim wieku interesują mnie mężczyźni w wieku 30 a nawet 40 lat. Pociąga mnie ich dojrzałość, inteligencja. Znajome w moim wieku wolą młodszych. Napewno nie jest to związane z brakiem ojca w dzieciństwie bo z ojcem mam świetny kontakt.czy to normalne? Niepokoi mnie to.

Gość gość
to jest tylko potrzeba osiągnięcia szybkiej dojrzałości a może samodzileności. Teraz młodzi 17, 18 to w wielu przypadkach samodzielni ludzie, choć tak naprawdę dzieci

Gość gość
0/10

Gość gość
Jak cię niepokoi znaczy nie-normalne :)

Gość gość
to, że pociąga cię dojrzałość i inteligencja to akurat bardzo dobrze. Niestety fakt - zwykle takie cechy posiadają mężczyźni 30+. Gorzej byłoby gdyby pociągali cię faceci w takim wieku z uwagi na wypchany portfel ale jak piszesz tak nie jest. Kobiety na ogół zakochują się wówczas w starszych mężczyznach jeśli istotny dla nich był w ich życiu ojciec ale nie do końca to ojcostwo było spełnione (ojciec nie miał czasu, nie zwracał uwagi na potrzeby miłości ojcowskiej u córki albo odszedł do innej kobiety). Wówczas związek ze starszym mężczyzną zaspokaja potrzeby opiekuńcze. Jeśli tak jest u ciebie to dobrze abyś zdawała sobie z tego sprawę.