Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariaMaria878

Rozstępy !

Polecane posty

Gość MariaMaria878

Dziewczyny co na rozstępy polecicie ? Mam ich naprawde sporo a szukam czegos skutecznego

Gość gość
Cepan

Gość Santanka
po ciąży miałam duże rozstępy, liczy się przede wszystkim regularność w tym co się robi, masuj miejsca w których masz te rozstępy, kup jakiś masazer a przy tym stosuj olej z zielonej kawy , mi bardzo pomógł : https://www.ichemia.pl/575,olej-z-zielonej-kawy-100ml-cellulit-odchudzanie-rozstepy.html

Gość gość
RF mikroiglowa.

Gość Asiczkaaa
ja też kupowałam na ichemia .pl olej z zielonej kawy, bardzo nawilża,tyle ze nie masowałam tak skóry tylko poprostu po peelingu wcierałam go a za jakiś czas zobaczysz ze rozstępy będą mniej widoczne, tylko pamiętaj ze peeling maksymalnie 2 razy w tygodniu

Gość Inka_3
Dla mnie najlepszym sposobem na rozstępy po ciąży okazał się laser. Byłam w Vici Clinic na ul. św. Sebastiana w Krakowie na serii zabiegów laserem ResurFX - rezultaty są świetne, absolutnie warte wydanych pieniędzy

Gość Veronice
korzystałam również z kosmetyków na ichemia.pl i mi pomogły bardziej miałam problem z cellulitem akurat ale zauważyłam że idzie to w parze często, jak cellulit, to rozstępy. Dzięki kosmetykom poradziłam jakoś sobie.. szczotka z naturalnego włosia,a potem olejki, no ale rozstępy to skutek mojego ciągłego chudnięcia i tycia.

Gość gość
Tak laser :D Jest stanowczo za słaby na rozstępy. O kremach nawet nie wspominam.

Gość gość
na rozstepy tylko laser i jakieś fachowe zabiegi, domowymi sposobami nic nie zdziałasz. Zapisz się do dobrego lekarza od medycyny estetycznej, np. w enelmedzie (ich kliniki nazywają się Estell, moja koleżanka tam pracuje i poleca), po konsultacji dowiesz się, co można z tym zrobić.

Gość gość
Laser na rozstępy nie działa. Miałam serię zabiegów i nic. Na rozstępy dobra jest RF mikroigłowa.

Gość Santanka
trochę boje się nowości- laser to chyba inwazyjne rozwiązanie , ale ciężko mi powiedzieć,bo nigdy nie miałam takiego zabiegu, ten olejek o ktorym pisalam z ichemia.pl mi pomógł, jakos tak zawsze starałam się używać naturalnych kosmetyków ,ale też trzeba systematyczności i masować te miejsca.

Gość gość
bieganie, odzywcze olejki do ciała(używam tropikalnego kokosowego z bielendy) i przede wszytskim dieta

Gość Mari_ola
Też korzystałam z produktów z ichemia.pl co prawda linie rozstępów stały się mniej widoczne, ale jednak wymagało to chwili, nie ma co liczyć na natychmiastowe efekty , jednak olejek z zielonej kawy dla mnie bynajmniej się sprawdził.

Gość minia31
ja w czasie ciąży używałam kosmetyków z serii mamas i dla mnie najlepiej się sprawdzają, miałam i krem i olejek

Gość gość
ja też używałam mamas bardzo fajne kosmetyki, znajoma mi o nich powiedziała więc posłuchałam jej rady

Gość gość
' jednak olejek z zielonej kawy dla mnie bynajmniej się sprawdził. ' czyli sie nie sprawdzil