Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona mnie zechce i sie nie osmiesze?

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się koleżanka. To dusza towarzystwa, do tego bardzo ładna, jedna z najładniejszych jakie widziałem w życiu. Ma piękną twarz, włosy, figurę. Natura dała jej tak wiele... Przy tym jest niezwykle skromna i naturalna, inna od wszystkich dziewczyn : nie knuje, nie obgaduje, jest wesoła, energiczna... jest sobą. I jest dość zamożna. Ja mam dobry wygląd, może nie jestem najwyższy i najlepiej zbudowany ale też dbam o siebie. Poziom finansowy myslę, że ten sam. Od roku do niej wzdycham i nie chcę nawet patrzeć na żadną inną... czy ryzykować? jakie mam szanse? nie przezyje odrzucenia. :(

Gość gość
Zechce Cię, mogę się założyć. Zaproponuj wprost randkę albo spacer. Odwagi i do przodu.

Gość gość
Dzięki za wsparcie. Chciałem jeszcze dopisać, że nie jestem tak przebojowy jak ona, a mezczyzni z ktorymi się spotykała byli podobni do niej..

Gość gość
Zaryzykuj, powodzenia :)

Gość swi
Nikt nie odpowie na twoje pytanie,ponieważ jest to niemożliwe ,ale czemu do tej pory nie powiedziałeś do niej po prostu np. :wiesz co,tu niedaleko podają świetną pizzę albo robią świetne mojlito lub kawę mrożoną czy coś w tym rodzaju .Myślisz ,że wieczne wzdychanie jest lepsze od odrzucenia?Status finansowy nie ma tu nic do rzeczy ,twój wygląd to też rzecz gustu,jednej się spodobasz ,innej nie a może tej jedynej właśnie tak .Nigdy się tego nie dowiesz jeśli nie sprawdzisz.

Gość gość
Też nie narzekam na powodzenie i mogłabym przebierać, ale zakochałam się w osobowości. W człowieku dobrym, uczciwym, inteligentnym, błyskotliwym. Mówi mało, nie jest przebojów a jednak ma taką piękną duszę :)

Gość gość
Jeżeli nie widzisz autorze z jej strony żadnych sygnałów, że możesz się jej podobać, to nie ryzykuj.

Gość saara677
Niby czemu nie moze zaryzykować?moze teraz dziewczyna nie jest zainteresowana ale wytrwałoscią i uporem mozna zdobyc prawie każdą...ja tez jestem wygadana i ładna ale lubie różne typy męzczyzn,czasem zupełnie innych ode mnie

Gość gość
A ty lala byś zaryzykowała, jakby ci się facet podobał? Czy tylko tak fajnie się "doradza"?

Gość gość
9:09 Pewnie, że tak :p

Gość gość
Nie musisz się jej od razu oświadczać :) zaproś do kina, pubu czy gdzie tam lubi bywać :) Póki nie spróbujesz będziesz wzdychał na wiatr i marzył, a tak ryzyko się opłaci albo nie:)

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
Autor na pewno ma jakieś przeczucia co do niej... nie wierzę, że nie.

Gość gość
Lepiej odpuść. Ja ostatnio znów byłem w takiej sytuacji, przełamywałem się kilka miesięcy by w koncu zaprosić koleżankę z pracy na kawę. Wcześniej fajnie się nam rozmawiało, chwytala moje żarty i miałem wrażenie, że ze mną flirtuje, więc nie startowalem bezpodstawnie. I co? I dupa, bo ona ma chłopaka. Teraz jej unikam, bo wstyd mi, kiedy pomyślę, że mogła naopowiadać koleżanką, że ten smętny frajer sobie za dużo pomyślał.

Gość gość
No i co że im powiedziałam, śmiech to zdrowie :-)

Gość gość
Odpuść jak nie widzisz wyraźnych znaków od tej dziewczyny.

Gość gość
Mysle że zaproszenie jakiejkolwiek dziewczyny gdziekolwiek jest zbyt śmiałym sygnałem szczególnie dla osób z wycofaniem społecznym jaką jest autor. Poza tym sam to przechodziłem i wiem że takie osoby nie zrozumieją nigdy że tak naprawde te pewne siebie janusze tak po prostu z d...py proponują kino i z d...py zadają kpbietom inne pytania!!! Dlaczego? Bo mają wyczesane są luzakami jak ta sie nie zgodzi to zawsze sie znajdzie ta która sie zgodzi, mozna powiedziec ze są lekko zboczeni w mysleniu nachalnie śmiali, i działają metodą prób i błędów do skutku który osiągają zwykle w przeciągu 2-3 tygodni. I własnie to jest ta różnica to jest ta ściana nie do rozbicia między luzakami a sztywniakami (czyt. wycofanymi społecznie)

Gość gość
Mysle że zaproszenie jakiejkolwiek dziewczyny gdziekolwiek jest zbyt śmiałym sygnałem szczególnie dla osób z wycofaniem społecznym jaką jest autor. Poza tym sam to przechodziłem i wiem że takie osoby nie zrozumieją nigdy że tak naprawde te pewne siebie janusze tak po prostu z d...py proponują kino i z d...py zadają kpbietom inne pytania!!! Dlaczego? Bo mają wyczesane są luzakami jak ta sie nie zgodzi to zawsze sie znajdzie ta która sie zgodzi, mozna powiedziec ze są lekko zboczeni w mysleniu nachalnie śmiali, i działają metodą prób i błędów do skutku który osiągają zwykle w przeciągu 2-3 tygodni. I własnie to jest ta różnica to jest ta ściana nie do rozbicia między luzakami a sztywniakami (czyt. wycofanymi społecznie)

Gość czarownicakali
Pamietaj,ze zyje sie raz

Gość gość
To ze tobie się nie udało nie oznacza ze masz dolowac autora zazdrosny pacanie

Gość gość
Ona na pewno setki razy słyszała takie teksty i setki razy spławiała takich leszczy. Jak nie masz stanowiska i pieniędzy to cię też spławi

Gość Iga663
Jeśli macie dobry kontakt to napewno nie wyśmieje. Zrób ten pierwszy krok i się nie wstydź;) my dziewczyny lubimy odważnych facetów ;) Powodzenia

Gość gość
22:04 na pewno wiesz co ona słyszała i co robila. skąd się tacy ludzie biorą jak ty?

Gość gość
Bez sensu się wychylać i tylko łechtać czyjąś próżność. Jak laska nie uśmiecha się do ciebie zalotnie to nie ma co z siebie robić głupka.

Gość gość
Mam złe doświadczenia

Gość gość
jak ma ona na imie ?

Gość gość
Andrzej

Gość gość
Zaryzykuj.Ja kiedyś zaryzykowalam i przeżyłam najpiekniejsze chwile w życiu. Teraz gdy mi smutno wracam do tych wspomnień i usmiech mi targa duszą I sercem :) KTO NIE RYZYKUJE,TEN NIE ŻYJE

Gość gość
Taa zaryzykowałaś. Nie podpuszczaj chłopaka i nie ściemniaj.

Gość gość
Zastava 1100p jest nowoczesnym samochodem czteroosobowym z nadwoziem mającym dzięki klapie tylnej charakter nadwozia uniwersalnego. Ekonomiczny silnik odznacza się bardzo dużym stopniem elastyczności i zapewnia pojazdowi dobre osiągi. Samochód cechuje wysoki stopień bezpieczeństwa czynnego i biernego. Cena: 1550 $ + 30 000 zł.