Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oberwalo mi sie za cudzego niewychowanego bachora!

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie pokrzywdzona! Jestem kelnerka, elegancka restauracja, kolo 13 głównie lunche, spotkania biznesowe i nagle przychodzi sobie rodzinka 2+2, wygladaja obwiesiowato ale to nic, bo nagle ich bachory zaczynaja biegac, krzyczec, ludzie w szoku, jeden wbiega na jakiegos pana, ten o malo nie wylal na siebie kawy która akurat pil! Pan ten zwrocil mi uwage, ze "moze by pani jakos zareagowala na te bachory!" przeprosilam go tylko, ale nie rozumiem czemu nie nakrzyczal na matke tylko na mnie

Gość gość
Prosimy więcej stref wolnych od dzieci

Gość gość
To jest jakaś tragedia, wszędzie dzieciarnia, to wina 500+ i ukraincow ktorzy maja dzietnosc jak arabowie, ale ich dzieci sa strasznie niewychowane (zreszta kto mialby to zrobić) , ostatnio na mnie tez banda takich 10letnich bander wpadla na ulicy, nawet zadneto przepraszam ani nic

Gość gość
Szkoda,ze nie ma za granica hoteli tylko dla doroslych np w Turcji, Bułgarii, Chorwacji, a moze sa ale bardzo drogie. Czy tylko bogacze moga sobie pozwolic na luksus odpoczynku od bachorow?

Gość gość
To jest wina puszczalstwa jakie panuje w tej chwili. Każdy z każdym się gździ żeby tylko 500+ wytargać. Wszystkie patoliny później chodzą po mieście - niektóre to jak by mogły to by po 2 albo 3 brzuchy nosiły.

Gość gość
Sa takie hotele. I nie sa duzo drozsze od hoteli z dzieciarnia.

Gość gość
Gosc mial prawo zwrocic sie do obslugi restauracji, ktora jest ODPOWIEDZIALNA ZA PORZADEK W RESTAURACJI. Tolerowalibyscie tez rzygajacych zapitych gosci? Wystarczy umiescic wywieszke, ze rodzice odpowiadaja za zachowanie dzieci na miare miejsca, tj. restauracji.

Gość gość
Są hotel w których nie ma dzieci i nie jest to jakiś strasznie drogi luksus. Ja mam dziecko ale staram się aby nikomu nie przeszkadzało. Wkurza mnie jak idą dwie mamuśki z wózkami a obok nich bachory które wbiegają ci prosto pod nogi. Mam ochotę je walnąć w łeb wcale nie zwracają uwagi na dzieci tylko plotkują

Gość gość
Przecież większość z was ma takie rozbestwione bachory we własnym mieszkaniu, albo za ścianą. Zrobiliście cokolwiek żeby ich wychować na ludzi a nie bydlęta?

Gość gość
To jest właśnie ta wspomniana PATOLINA. Ja też mam taką sąsiadkę z rozwydrzonym spatoliniałym bachorem. To się nazywa MARGINES PATOLINIARSKI

Gość gość
Ja nie jestem wlascicielem tylko pracownica, wiec nie mogę takiej tabliczki wywiesic. Nie mamy kacika zabaw dla dzieci, bo raczej nie przychodza tu rodziny. Co innego zwrocic uwagę pijanemu a co innego mamusce, ktora czuje sie wielce oburzona, mimo iz zwróciłam jej uwagę najdeliktaniej jak moglam, a klienta przeprosilam, tyle tylko moglam zrobić

Gość gość
18:59 niestety tacy rodzice jak Ty sa w mniejszosci. Faktycznie, czasem zdarza sie takie dziecko, ze nawet nie odczuwa sie jego obecności, no jest tak grzeczne. Jednak wiekszosc ma gdzies to czy sie innym przeszkadza. Szczytem bylo jak jechalismy autokarem z lotniska i opiekunka wycieczki przez mikrofon mowila rozne istotne tematy organizacyjne a jakas babcia puszczala na caly glos na jakims telewizorku bajeczki dwojce dzieci! (byli tam tez ich rodzice) , kur... Wszysyko zagluszali :/

Gość gość
Czyli - zachowałaś się profesjonalnie. Nie rozumiem tylko twojego zdziwienia, że klient zwrócił się do ciebie. A do kogo miał się zwrócić? - do patologii?? Tu trochę żenua!!!

Gość gość
Dokładnie - do patoliny nie ma co się zwracać - bo zwykle patolina się obraża albo robi haję.

Gość gość
Masz zadatki na profesjonalną kelnerkę. Ale KONIECZNIE musisz zrozumieć " czemu nie nakrzyczal na matke tylko na mnie" KONIECZNIE!!! Jeśli nie zrozumiesz - wylądujesz w knajpie na przedmieściu.

Gość gość
"Dokładnie - do patoliny nie ma co się zwracać - bo zwykle patolina się obraża albo robi haję." PRZECIWNIE. Dziadostwo trzeba stopować. Przez takie srojdki jak ty, które boją sie odezwać, ta twoja "patolina" ma się świetnie.

Gość gość
gość dziś - i cały ten autokar na lotnisku był pełen samych ćwoków? Nie było nikogo kto grzecznie i dyskretnie zwróciłby uwagę tej starszej pani na niestosowne zachowanie?

Gość gość
Polskie uposledzone chamki już w natarciu , wam przeszkadzają dzieci ? Wam powinno przeszkadzać wasze zapltue życie i narzekalstwo na wszystko i wszystkich , powinniście brać przykład z ukrainek które chcą mieć dużo dzieci a nie takie wielkie damy z kijem w doopie jak Polki mariolki pseudo damy

Gość gość
Akurat to, że dzieci nie powinny biegać w w sklepie czy restauracji to prawda. Kiedyś, pracując w sklepie nie zdążyłam złapać dzieciaka (a próbowałam) - z pełnym impetem uderzył głową w szklany stół, dobrze, że oka nie stracił. Gdzie byli opiekunowie (chyba dziadkowie)? Na drugim końcu sklepu!

Gość gość
Polki sa największymi wiesniarami Europy a próbują udawać magnatki którym nawet Bogu ducha winne dziecko przeszkadza , nazywanis kogoś "patolina " to tylko świadczy o tobie a nie o tych ludziach , chcecie kultury od innych sama najpierw same się jej nauczcie , bo piszecie językiem rynsztoka

Gość gość
Zaprasza was facet do tańca albo wy jego i po 2-3 piosenkach macie dosyć i co robicie mówicie? Mówie tu o sytuacji w klubie, na imprezie... Dodam że mam 18 lat...

Gość gość
gość dziś - a wypier/dalaj na ukraine ćwoku jepany!!! Tam najepaj bachorów i niech cie osrają aż zdechniesz od tego smrodu ze wschodu. Co za bydło!!!

Gość gość
***chcecie kultury od innych najpierw same się jej nauczcie *

Gość gość
19:35 nawet nie skomentuje Twojego poziomu bo aż się słabo robi

Gość gość
dziś - autorka akurat wykazała się kulturą. Czego nie można powiedzieć o rodzicach tych rozdartych bachorów!

Gość gość
gość dziś - i ma ci sie słabo zrobić!! Aż sie zrzygasz swoimi osranymi poglądami!! Najlepiej na kwaśno-słodko!!!!!

Gość gość
Nazywanie kogoś "rozdartym bachorem " jest dowodem braku kultury , chcecie uczyć kultury dziecka z brakiem świadomości , jeśli same prezentujacie sobą słowny rynsztok świadomie ? Przyganial kocioł garnkowi a sam robił dużo gorzej ;) hipokryzja

Gość gość
gość dziś - ależ oczywiście. Nazywajmy te aniołki "lekko nadpobudliwymi ruchowo". Pogłaszczmy po główce za skopanie kotka. Pochwalmy za darcie ryja w restauracji. I poczekajmy aż wsadzi ci miotłe w dope żeby sprawdzić czy polecisz. Miłego latania ;)

Gość gość
Podejzewam ze wasze dzieci były by jeszcze dużo gorsze dziedziczac geny po takich matkach , sama jestem polka ale uważam że serio ukrainki w większości maja dużo więcej kultury niż Polki i nie wymiotuja na innych nienawiścią jak polskie wazniary, którym słoma z butów wyłazi a same się najwięcej dra u kulturze

Gość gość
Przypominam wam, że wy same kiedyś byłyście takimi "bachorami" i tu się przydaje takie przysłowie "Zapomniał wół jak cielęciem był"...