Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę się zabić ...

Polecane posty

Gość gość
Krótkie wakacje dobrze Ci zrobią. Jedziesz sam czy z kimś?

Gość gość
Znajomi, sam raczej nie pojechałbym ;)

Gość gość
Najchętniej wyjechałbym gdzieś na jakiś weekend nigdzie przez ostatnie 2 lata nie byłem :/

Gość gość
To dobrze. Teraz lepiej żebyś nie był sam.

Gość gość
Mogę wiedzieć dlaczego niektóre osoby wgl siedzą na Kafe czy to jakieś problemy czy zabijacie po prostu czas ?

Gość gość
21:52 Musisz być dobrym człowieczkiem :)

Gość gość
Bluzg na bluzgu, autor to niezła patola... Związał się z drugą patolką i wiadomo było jak się to skończy. Jedno warte drugiego.

Gość gość
21:58 Książkę też oceniasz po okładce ?

Gość gość
Autor to ja, możesz się śmiać mam to gdzieś, każdy ma jakieś uczucia ...

Gość gość
Kurwa jesteście zadufani sami w sobie chciałabym poznać takiego faceta jak on, widać jest wrażliwy po tym co pisze. Facet który płacze z powodu dziewczyny to nie c***a tylko naprawdę zaimponowałeś mi. Wszystkiego dobrego w życiu i nie rób głupstw :)

Gość gość
21:54 jestem chrześcijanką.

Gość gość
22:29 Ja też ale hmm coraz bardziej wątpię w to wszystko. Najbardziej w siebie i w to czy poznam kogoś takiego kto mnie naprawdę tak od serca pokocha :)

Gość gość
Dlaczego zaczynasz wątpić?

Gość gość
22:37 Bo teraz wydaje mi się to wszystko tak okrutne nie mam problemu z poznawaniem nowych dziewczyn, czy utrzymywania długotrwałych relacji. Ale boję się zacząć od początku, flirt, zauroczenie dalej nie kończę ...

Gość gość
Myślę, że na jakiś czas powinieneś odpuścić związki. Ps: Co ma Bóg do tego wszystkiego.

Gość gość
Dzięki ludziska wam jeszcze godzinę temu miałem takie myśli że szkoda gadać pomogliście mi. Pewnie rano będzie tak samo ... Ale dziękuję za wsparcie :)

Gość gość
Ale wiesz, że rano kafeteria też będzie? :P Dodałam temat do ulubionych. Będę zaglądać gdybyś potrzebował rozmowy. Przykro mi, ale nie pozwolę Ci się zabić.

Zazwyczaj jest tak, że ludzie wybierają sobie za partnerów/ki osoby całkiem odróżnione od siebie. Bo wiadomo - przeciwieństwa się przyciągają . Może Ty też popełniasz takie błędy? Albo po prostu zbyt szybko zaczyna Ci zależeć, zbyt szybko zaczynasz ufać, i zbyt szybko się zakochujesz ;) Nie przejmuj się Tym. Niw eim ile masz lat, ale ja kiedys byłam w podobnej sytuacji ;) Co jeden to lepszy.. W końcu powiedziałam dość i zaczełam używać zycia singielki ;) i co? Wybawiłam się, a miłość sama w trakcie przyszła ;) Nie szukaj nikogo na siłe i nie przejmuj sie jedną czy drugą. Skoro jesteś takim chłopakiem jakim się opisujesz, to raczej one powinny być załamane a nie Ty ;)

Gość gość
22:50 Dziękuję ;)

Gość gość
"Albo po prostu zbyt szybko zaczyna Ci zależeć, zbyt szybko zaczynasz ufać, i zbyt szybko się zakoch*jesz oczko.gif " Też myślę, że to jest problem autora. Powinien odpuścić na jakiś czas i pożyć jak singiel :classic_cool:

Gość gość
Loou Wiesz czego sie boję ? Powiedziałem jej że życzę jej wszystkiego dobrego pomimo tego wszystkiego... Boję się że osoba na której dalej mi zależy (pomyślisz że jestem szurnięty) zaraz będzie z kimś ... A ja dalej będę tkwił w tym sam :/

Gość gość
22:56 nie ma za co ;)

Gość gość
Ostatnio byłem 2 lata temu w związku zgadzam się z Wami zbyt szybko się zakochuję, ale to była taka znajomość gdzie każdy z nas w to inwestował. Nie wiem co się wydarzyło tak nagle :( Albo byłem zaślepiony...

Gość gość
gość dziś Ale wiesz, że rano kafeteria też będzie? jezyk.gif Dodałam temat do ulubionych. Będę zaglądać gdybyś potrzebował rozmowy. Przykro mi, ale nie pozwolę Ci się zabić. xxx Przykro mi, ale jesli ktos by się naprawde chciał zabić, to czy pozwolisz czy nie, to i tak by to zrobił. A autor bardziej od śmierci potrzebował się wygadac i dostać pocieszenie. Samobójcy nie zmieniają zdania po kilku wpisach w necie.

Gość gość
Ale tu się jedna ma za zbawiciela :D

Gość gość
23:03 Wątpię dziękuję jej za to że jest i za wsparcie :)

Gość gość
23:01 kiedyś też tak myślałam. To mit, że samobójca nie mówi o tym co chce zrobić. Czasami nikt nie słucha, albo sygnały nie są zbyt wyraźne. Dobrze, że autor wszedł na forum. Nie, nie mam się za zbawiciela. Staram się pomóc. Nie wiem co Ty tu robisz. Chyba tylko przypieprzasz się do wszystkich, którzy przyszli okazać odrobinę człowieczeństwa.

Gość gość
23:12 Nawet nie wiesz jak mi pomogły dziś, teraz takie osóbki jak Ty ! Nie wiem jak będzie wyglądało moje jutro ale przynajmniej zasnę nie myśląc aż tak bardzo o całej sytuacji związanej z moją "pseudo miłością" Nie wiem co powiedzieć... Dziękuję za to że są jeszcze takie dobre istotki na tym świecie :)

Gość gość
ha ha ty z gość dziś widzisz jaka jesteś hipokrytka, jak ktos ma inne zdanie niż twoje ciamkanie to odrazy ch)jami rzucasz itd, taka wrażliwa a innych jak potole traktujesz, a moze tamta osoba tez miała zły dizeń ale nie biadoliła nad sobą a ty już ją objechałas i dokopałas komuś. Na prawde jesteś cacy cacy pomocna ale tylko tam gdzie ci liżą twoje ego.