Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę się zabić ...

Polecane posty

Gość gość
Też mam dystans spokojnie ;) W końcu kto tam ze mną wytrzyma przez resztę życia :D :P

Gość gość
Ojj popraw się Saara :D

Gość gość
Lecę spać Dziękuję za dziś trzymacie się :)

Ty do mnei po imieniu a ja po nicku. To nie sprawiedliwe. Dobranoc ;)

Gość gość
Dzień Dobry ! Artur Najgorsze są poranki, wtedy najwięcej przechodzi myśli przez głowę

Gość gość
Miałem podobną sytuacje olałem laskę i ona wróciła do mnie, miesiąc czasu nie pisaliśmy do siebie później prosiła mnie o spotkanie, odmówiłem... Na kolejne już przyszedłem ale specjalnie się spóźniłem i tak zaczęło nam się znowu układać :)

Gość gość
Gdyby to wszystko było takie proste ...

Gość gość
Autorze widać że Tobie zależy na niej ... Ale czy będziesz szczęśliwy z tego powodu ? Osobiście znam kilka osób gdzie ludzie mówili sobie NIE a dziś są szczęśliwym małżeństwem z trójką dzieci. Myślę że powinieneś dać sobie trochę czasu i zobaczysz jak ona na to zareaguje, bo nie można nikogo na siłę pokochać. Co więcej czy jest to warte Twoich uczuć po tym czasie a sugeruję gdzieś 3-4 tygodnie może 2 miesiące zobaczysz jak wygląda życie u niej. Ochłoń ona też tego potrzebuje skoro pisałeś że jest też po nieszczęśliwym związku facet ją szarpał bił ... Daj sobie czas ale czy będziesz szczęśliwy z tego powody skoro ona piszę że chce dać Tobie więcej niż przyjaźń a mniej niż związek. Myślę że ona również się pogubiła i pochodzi z takiej rodziny gdzie niestety ktoś pije, gdzie są problemy a ty widać że jesteś dobrym człowiekiem i chcesz zbawić świat dzięki temu chcesz odzyskać dziewczynę na której Ci zależy. Weź się odpręż wyjedź gdzieś i poznawaj nowe dziewczyny ...

Gość gość
Jakoś się staram ;) Ale ciągle myśli w głowie ... Gdzieś ty się podziewała dziś ?

Praca kochany praca, nie ma czasu nawet posiedziec, tylko w nocy ;/ Na szczeście jutro wolneee ;) Szczęsliwo chwilo trwaj hehe ;D

Gość gość
Szczęście w nieszczęściu pracuję w domu w swoim biurze trochę mnie to męczy ale na szczęście mogę pogadać z klientami online. Kochany Ooo :D

Gość gość
Aaaautorze! czy ty dalej nie widzisz jak ta kobita Loou z tematu na ciebie leci? Nawet konto dla ciebie założyła, fote w avek wstawiła, temat do ulubionych dodała, pisze setki wpisów dla ciebie!!! a ty co dalej taki niedostępny na gościu. Ona już na maksa się stara a ty nic nie łapiesz. Weź w końcu załóż konto, wymieńcie się namiarami na prywatny kontakt i przejdźcie na prywatna rozmowę. :P

Gość gość
O ile to jest prawdziwa kobieta, a nie podszyw. :P

Gość gość
O tym się tylko przekonasz jak przejdziecie na prywatna znajomość. A co do Loou, żeby było jasne to "leci" w sensie zainteresowania, a nie jakieś podteksty seksualne, żeby ktoś czegos tu zaraz nie dorobił :P

Gość gość
Przecież autor też na nią leci. Zła dziewczyna pewnie nawet nie istnieje.

Gość gość
Toż to ten mitoman smakosz.

Gość gość
Aha dzięki goście za wskazówki, skorzystam :D

Gość gość
No to jak ona leci na niego, a on na nią to niech się umówią i realnie uszczęśliwią :D

Gość gość
Czemu myslicie że on to smakosz, a ona to troll udający laske?

Gość gość
Ona może jest prawdziwa, ale on nie wygląda na załamanego. Raczej cieszy się, że wyrwał laskę na złamane serduszko :D Smakosz lubi użalać się z gościa. Może zmienił taktykę.

Gość gość
Loou nie przypomina wam kogoś?

Gość gość
Wiecie co mam to gdzieś co piszecie ... Każdy z nas tutaj jest anonimowy, a wygadujecie takie coś... Nie życzę Wam takiego cierpienia ale każdy kiedyś może zobaczy jak to boli kiedy miłość idzie tylko w jedną stronę. Zresztą nie będę się tłumaczył a taka osoba jak Loou bardzo mi pomaga i dziękuję jej za wsparcie pomimo tego że jej nigdy w życiu nie poznałem ;)

Gość gość
Loou to chyba ta kafeterianka z gościa od tajemniczego___

Gość gość
Każdy przez to przeszedł autorze. Nic nadzwyczajnego.

Gość gość
Nie miałem zamiaru popełniać samobójstwa, ale też nie podrywałem nowych lasek.