Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23l i nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość gość

Nie miałem komu się zwierzyć ale mam ochotę się zabić z powodu dziewczyny, z***biście któryś raz mi wyszło, fajnie dziewczyny że wolicie s**********w a ja niestety taki nie potrafię być... Pomagam w każdej sytuacji, jestem za dobry, martwię się, nie bawie się uczuciami, i drugi raz to samo ... Dramat k***a .. [*] dobijcie mnie bardziej !

Gość gość
Koleś weź przestań jesteś młody całe życie przed Tobą. Nie daj się !!!!!! Nie rób głupot !!!!!

Nie daj się zmanipulować ! Jesteś młody ! Nie trać życia przez nią ! Głowa do góry ludzie mają większe problemy w życiu, wiem jak to boli !!!

Gość gość
Temat zdublowany na ogólnym.

Gość gość
Tak masz rację zdublowałem przez pomyłkę bo jestem tutaj nowy i nie widziałem czy został temat dodany :/ Sorka :/

Gość gość
Za 20 lat i tak dojdziesz do wniosku że w zasadzie to wszystkie baby są do siebie podobne i najlepiej być samemu i od czasu do czasu poderwać sobie jakąś do bzykania. Cała reszta jest a) przereklamowana, b) zazwyczaj to wersja demo która kończy się po ślubie. Wtedy kobieta pokazuje ci naprawdę jej w duszy gra. I zazwyczaj jest to bolesne zderzenie z rzeczywistością

Gość gość
Kilka zawodow milosnych czy tez ludzkich i zdystansujesz się, spokojnie. Życie to jedyny i najcenniejszy dar, nie można go sobie odebrac. To głupota !

Gość gość
Weź zrozum że nie każda poznana dziewczyna przeze mnie to od razu miłość ! Ludzie mają większe problemy wiem o tym, ale oddałbym życie komuś kto je bardziej potrzebuje ! Nie mam ochoty na nic znowu przechodzić przez to samo, a życie w samotności daj sobie spokój to nie życie ...

Gość gość
a co Ty myslisz, jedyny skrzywdzony? jak swiat swiatem ludzie cierpia przez zawody milosne... witamy na swiecie moj drogi.

Gość gość
20:53 Nie jestem pępkiem świata ! Wiem że ludzie cierpią bardziej bo chorują, są nieuleczalnie chorzy .... A ja tu wymyślam że jestem nieszczęśliwy ! Ale strasznie mnie to boli i nic nie poradzę. Facet który płacze rzadko mi się to zdarza ale no cóż nie potrafię inaczej. Jestem w chuj wrażliwy ... Niektórzy są s**********i a ja no cóż za dobry chyba jestem za każdym razem ale nie chce się zniżać do takiego poziomu.

Gość gość
ja zostalam mega skrzywdzona przez facetow ale co zrobic, zyje dalej, i tez jestem cholernie wrazliwa, z poza tym mam juz 31 lat wiec male szanse na poznanie kogos. Ty jestes mlody wiec wiesz... poza tym facet zawsze ma latwiej, jak bedziesz starszy to tez wciaz bedziesz miec szanse, a mnie 31 juz nikt nie zechce.

Gość gość
A co takiego się stało? dam Ci mądra radę : żyj świadomie . Zanim zaangazujesz się w relację,jakąkolwiek, sprawdź człowieka jaki jest . Znajomość psychologii pomoże. Nie o to chodzi że ktoś jest gorszy ale ludzie mają różne temperamenty, wartości i warto zrozumiec siebie ,pracowac nad soba i wiedzieć jak postępować z 2 osoba,z kim warto tworzyc zwiazki zeby byc szczęśliwym. wchodząc w relację na oślep źle się to może skończyć... pamiętaj żeby nigdy nie odbierać sobie życia. Spróbuj nabrać dystansu. Dałam Ci wskaZówki, ty robisz resztę.

Gość gość
21:14 Dziękuję za wsparcie przemyślę to, długa noc przede mną :)

Gość gość
No cóż świata na siłę nie zmienisz , potraktuj związek z nią jako lekcje ze źli ludzie też istnieją , jesteś wrażliwym człowiekiem nie zabijaj tego daru w sobie , zachowaj go dla dziewczyny która będzie tego warta , źle trafiłeś - zdarza się , każdy chyba ma taką "miłość " na koncie , pomodl się zawierz swoje problemy Bogu , nawet nie wiesz ile on spraw umie rozwiązać :)

Gość gość
każde doświadczenie życiowe uczy i wzmacnia. Dzięki temu stajesz się silniejszy. Kiedyś czytałam, że nieszczęśliwe zakochanie jest bardzo ważne w rozwoju człowieka, bo uczy empatii, zrozumienia swoich uczuć i tego, jak ważne jest, żeby ktoś był obok, tego jak ważna jest czyjaś miłość. I że ją łatwo stracić, dlatego trzeba ją pielęgnować. Podobno takie nieszczęśliwe zakochania przygotowują na prawdziwą miłość. Życzę Ci szczęścia nie poddawaj się, wiem, że wyjdziesz z tego silniejszy. A wiem, bo mam tyle samo lat i również zmagam się z nieszczęśliwym zakochaniem, ale damy radę to pokonać :)

Gość gość
22:32 Dodałaś mi siły tym co napisałaś. Wyobraź sobie że nie potrafię jej wyrzucić z mojego życia, wykasować jej numeru tel, zdjęć, i zablokować na fb. Nie potrafię ehhhh

Gość gość
Cieszę się, że dodałam Ci trochę sił. Rozumiem, bo ja też póki co nie potrafię skasować smsów, maili, wiadomości, zdjęć, numeru telefonu, wszystkiego, co mi go przypomina. No ale po co, przecież to też jakaś część naszego życia, naszej przeszłości. Oni byli w naszym życiu i w pewnym sensie mieli też wpływ na ukształtowanie nas. Tego, jacy teraz jesteśmy. Ja np. serio widzę, że bardziej dojrzałam emocjonalnie po tym wszystkim i mam chęć pomocy innym, którzy są w takiej samej sytuacji. Dlatego nawet takie złe sytuacje czegoś uczą. Ale trzeba dać czasowi czas, by wyciągnąć z tego lekcję życiową. Specjalnie dla Ciebie, wiersz, który też mi kiedyś pomógł, uwierz, bo to prawda: Posłuchaj, porzucony przez nią, Nieznany mój przyjacielu: W rozpaczy swojej Nie wychodź na balkon, nie wychodź, Do bruku z góry nie przychodź, nie przychodź, nie przychodź, Na smugę cienia nie wbiegaj, Zaczekaj, trochę zaczekaj! Posłuchaj, porzucona przezeń, Nieznana mi przyjaciółko: W rozpaczy swojej Nie wychodź na balkon, nie wychodź, Do bruku z góry nie przychodź, nie przychodź, nie przychodź, Na smugę cienia nie wbiegaj, Zaczekaj, trochę zaczekaj! Przysięgam wam, że płynie czas! Że płynie czas i zabija rany! Przysięgam wam, przysięgam wam, Przysięgam wam, że płynie czas! Że zabija rany - przysięgam wam! Tylko dajcie mu czas, Dajcie czasowi czas. (Zwólcie czarnym potoczyć się chmurom Po was przez nas i między ustami, I oto dzień przychodzi, nowy dzień, One już daleko, daleko za górami!) Tylko dajcie mu czas, Dajcie czasowi czas, Bo bardzo, bardzo, Bardzo szkoda Byłoby nas! Bo bardzo, bardzo, Bardzo szkoda Byłoby nas! Bo bardzo, bardzo, Bardzo szkoda Byłoby nas! Tylko dajcie mu czas.

Gość gość
23:00 Dziękuję Ci bardzo mam ochotę Cię po prostu nieznajoma istotko przytulić tak Ooo :) Zapiszę sobie to. Dziękuję dzięki takim osobą jak Wy potrafię choć na chwilę zapomnieć !

Gość gość
Miło mi i też wysyłam wirtualnego przytulańca :) dziękuję, bo też się uśmiechnęłam dzięki Tobie i miło mi się zrobiło, także widzisz, wszyscy jesteśmy sobie nawzajem potrzebni, trzeba się wspierać w trudnych chwilach, a zawsze będzie łatwiej :)

Gość gość
23:30 Dzięki takim osóbką jak Ty świat były o wiele lepszy :)

Gość gość
byłby*

Gość gość
Dziękuję :) też widzę po Tobie, że jesteś bardzo wrażliwy i wartościowy, uważam to za jedne z najbardziej wartościowych cech u drugiego człowieka. Dlatego proszę, nie zmieniaj się mimo tego, co Cię spotyka. Bo wiele jest złych momentów w życiu, też wiele już przeżyłam, ale nie ma nic bardziej smutnego niż widok dobrej i wrażliwej osoby, która pod wpływem nieszczęść, odrzucenia i złego potraktowania przez innych, złych ludzi, zmieniła się, stała się zimna jak głaz i też poszła w świat dalej ranić, odpłacać innym tym samym i która zatraciła swoją wrażliwość, tak wyróżniającą nas przecież w tym świecie. Dlatego zrób wszystko, by tego nie stracić i miłych, dodających otuchy snów dziś życzę :)

Gość gość
23:40 Dziękuję i chciałbym spotkać taką istotkę jak Ty w swoim życiu myślącą podobnie jak ja. Kolorowych i dziękuję Ci jeszcze raz :)

Gość gość
Ja też i jak widać, więcej jest takich osób podobnie myślących, więc nigdy nie można tracić nadziei, bo nigdy nie wiadomo, kogo za chwilę się spotka, jak wspaniałą osobę :) czego Ci życzę z całego serca, trzymaj się! :)

Gość gość
Nie ten szczęśliwy, który ma wszystko, ale ten, który docenia, co ma... Moje motto przewodnie. Damy radę :) Mam nadzieję jak się obudzę będę myślał podobnie.