Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmora z biustonoszem

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, potrzebuje pomocy. Nadeszly cieple dni i mam piekne sukienki z dekoltami ale nie moge ich nosic poniewaz nie mam odpowiedniego biustonosza. Chodzi o to ze jaki rozmiar bym nie ubrala to albo miseczki sie odchylaja albo sa za male i nie wygodne. Mam male piersi ale duze jak na ich rozmiar brodawki i wiem ze przy *****ch rekoma je widac ze stanika. Bylam u braffiterki to polecila mi niewygodny mocno sciskajacy stanik. Nie wiem czy po prostu tego nie olać jak myslicie?

Gość gość
faceci lubia sterczace sutki

Gość gość
Moim zdaniem to załóż go raz na jakiś czas i zaciśnij zęby...

Gość Ja_Dyzio
czy obawiasz się że faceci odgryzą i zjedzą Twoje sutki ?

Gość gość
Patrzac na to co sie dzieje na ulicy to niektore dziewczyny nie specjalnie sie przejmuja ze maja zle dobrany odstajacy stanik az im sutka widac...

Gość gość
Nie chce zeby na nie patrzyli :)

Gość Ja_Dyzio
nawet mając wiaderka na sobie to i tak jesteś pod 'ostrzałem' setek męskich oczu, więc nie wydziwiaj i nie kombinuj , zamotasz się z tymi wiaderkami a piękne sukienki w szafie opierdzielą mole ! tzytzkonosze spal !

Gość gość
Otoczki też duże?

Gość Ja_Dyzio
kobiety, czy nie rozumiecie tego biologicznego zachowania, że te Wasze sterczące sutki widoczne pod sukienką i bez żadnych wiaderek to jest coś pięknego i piękny widok dla faceta , sterczące sutki oznaczają w pewnym sensie oznakę zainteresowania facetem , to jest stan podniecenia i facet na widok sterczących sutków woła mniam mniam i z powodu tego cudnego widoku przecież nie rzuci się na kobietę i jej sutki ale masz wybór kobieto, jeżeli chcesz się gotować w tzytzkonoszu to nie ma sprawy , Twój wybór , kobiety w krajach Europy zachodniej kilka lat temu wybrały swobodę dla tzytzków !

Gość gość
Ja wole nosic troszke wieksze staniki bo powiekszaja piersi

Gość gość
Nie ubieraj nic dokladnie ;D