Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj maz i ja

Mąz i ja

Polecane posty

Gość Moj maz i ja

Dziewczyny i chlopaki juz nie wiem co myslec czy ze mna jest cos nie tak czy z moim mężem.. mamy 2 dzieci i znamy sie ogolnie 7 lat. Oboje pracujemy i zarabiamy podobnie. Jednak gdy moj maz jest w domu albo wraca z pracy widzi jedynie kompa. Oczywiscie pomaga mi przy dzieciach wykapie zajmie sie czasem poodkurza pozmywa i takie tam drobne rzeczy. Jednak siedzi tyle na necie ze mam wrazenie ze woli spedzic czas wolny w sieci niz z nami. Ile razy mu mowie ze zle.mi z tym ze tak malo czasu poswieca nam to ignoruje to. Ja z czasem juz zaczelam tez jakos patrzec na to obojetnie i poświęcam sie dzieciakom. Nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak mam za duze oczekiwania czy moj maz juz sobie olal ten zwiazek. Co myslicie...

Gość gość
A co on tam ogląda w tym necie?

Gość gość
Maz po pracy potrzebuje relaksu, a Ty zasuwasz w nastepnej pracy w domu i rodzinie. Zrob przez tydzien-miesiac tak samo. Po pracy niczego od niego nie wymagaj tylko usiadz do kompa i obejrzyj sobie fajny film, pograj w gry dla relaksu. Wez sobie te sama wolnosc dla zachowania swojego zdrowia psychicznego, jaka bierze sobie Twoj maz. Zobaczysz, czy SAM cos zauwazy, ze istnieje jeszcze dom i rodzina!

Gość Mąz i ja
Przewaznie gra w gry albo oglada cos na yt. Probowalam takiej metody ale jak mowie pomaga mi w domu cos tam po robi ale chodzi mi bardziej o to ze brakuje mi odrobine blizszych relacji. On uwaza ze przeciez wszystko jest ok siedzi w domu przeciez nigdzie sie nie szlaja wiec co za problem

Gość gość
Widocznie nie ma potrzeby spędzania z Tobą czasu. Może ktoś inny mu myśli zaprzata, radzę być czujną.