Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liebexxx

Kocham najlepszego przyjaciela mojego bylego

Polecane posty

Gość liebexxx

Czesc wszystkim, mam maly problem, 3 dni temu rozstalam sie z moim chlopakiem, nie bylam z nim do konca szczesliwa, tylko przez niego plakalam, caly czas mnie ranil, az w koncu rozstaliamy sie. Bylismy ze soba 9 miesiecy. I wlasnie 9 miesiecy temu poznalam jego najlepszego przyjaciela, Adama. Od razu ten chlopak mi sie spodobal. Nie jest najladnijszy, jednak cos mnie w nim pociaga. I tak oto przez 9 miesiecy kolegowalismy sie, rozmawialo nam sie fajnie, i czasami troche sie posmialismy. I powiem wam ze sie zakochałam, tak , kochalam mojego chlopaka, lecz bylam zakochana w jego kumplu. Myslalam o moim chłopaku, ale tez o jego koledze. Wiem ze Adam traktuje mnie jak kolezanke, pewbie teraz jak sie rozstalam z chlopakiem to kontaktu nie bedziemy miec zadnego ze soba. A bardzo lubie Adama i chciialabym zeby zobaczyl ze jestem slodka i kochana, ze go nie zranie, Chce zeby adam byl moim chlopakiem. I tak, czy jest wgl warto zarywac do kumpla bylego? czy on bedzie chcial ze mna utrzymywac kontakt? I jak mam go poderwac?

Gość gość
Daj sobie spokój, bo się tylko ośmieszysz.

Gość gość
Nie, nie warto

Gość gość
gdyby do mnie z czyms takim przyszla jakas eks mojego kumpla to bym ja wysmial :-D

Gość liebexxx
tylko wiecie co wydaje mi sie ze ten kumpel tez do mnie cos czuje, patrzy sie na mnie caly czas, a jak ja spojrze to odwraca wzrok, gdy ja stalam przytulona z moim chlopakiem to on tak patrzyl ze smutna mina na mnie

Gość liebexxx
i jak zazartowalam kiedys , z miesiac remu, ze chyba czas zmienic sobie chlopaka, to wtedy Adam spojrzal na mnie tak, jakby to on chcialby nim byc

Gość gość
patrzył tak bo zazdrościł kumplowi dziewczyny, ale z tej mąki chleba nie będzie więc lepiej sobie odpuść

Gość gość
Jeżeli to jest mężczyzna i naprawdę są przyjaciółmi. to Cię kopnie w tyłek, a jak gnojek, to zasługujesz na gnojka.