Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spaliłam plecy

Polecane posty

Gość gość

Boli jak cholera a tylko godzine je opalalam..sss....

Gość gość
Panthenol na oparzenia w piance z apteki.

Gość Ja_Dyzio
zakładam się o dobry koniak, że duupa jest blada !

Gość gość
ty plecy przynajmniej, ja sobie twarz zjaralam :O pol dnia chmury i zimno, temp. dobijala do zaledwie 15 stopni, ale jak slonce na te poltora godziny pokazywalo sie przez chmury to i tak przypieklo :O i to tak mocno: czolo, nos, broda, placki na rekach i stopach gdzie spodnie nie 'dosiegly' butow, jak nigdy w zyciu, kiedy specjalnie lezalam centralnie w pelnym sloncu by sie opalic :O boli mnie cala twarz i wygladam jak kretyn :O

Gość gość
D**e i tył nóg też spalilam w stringach leżałam ,piecze i szczypie tragedia.Ale dziekuje za radymsparowalam sie tlustym kremem troche pomogło

Gość gość
21:24 kurcze współczuje, ja opalalam te plecy pierwszy raz A przód mam czarny,aż skóra z brzucha zeszła :/ zawsze siedziałam przodem do słońca jak spotykalam się ze znajomymi,a plecy były białe :)Już mówili na mnie "kontrast" :) trzeba bylo je wystawić na słoneczko. Teraz od tyłu mogą mówić "rak" takie czerwone

Gość gość
A ja wam spalone raczki i mus*zynki gratuluje spalonego mózgu chyba o raku skóry jeszcze w waszej wsi nie mówiono

Gość Ja_Dyzio
no tak, jutro kolejna 'zołzeczka' pójdzie do lekarza pierwszego kontaktu aby uzyskać L-4 do końca tygodnia na bladość duupy i kolan oraz tzytzków, ponieważ te części ciała zasłaniała przed opalaniem ale już za tydzień będzie zadowolona z opalenizny duupy i tzytzków i pochwali się w pracy opalenizną pokazują gołą duupę pod sukienką oraz opalone tzytzki a robić się nie chce tylko duupę nago opalać , tak potrzebna jest Policja do sprawdzania komu się nie chce robić i idzie na L-4 aby goły zad opalać i tzytzki w krzakach !