Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Człowiek żyje tylko wtedy gdy niema dzieci

Polecane posty

Gość gość

Wtedy oddycha pełną piersią, wtedy zyje spontanem nie w monotoni,wtedy przezywa przygody i swe życie A wy idiotki sie męczcie w domu z bachorami i wegetujcie przez 18 lat Nie obejrzycie się a będziecie stare,a dzieci kopną wam w d**e bo będą mieć własne rodziny ,znajomych, i własne życie :)

Gość gość
O! Ja sie zgadzam!

akurat starość dopadnie każdą, niezależnie od tego, czy ma dzieci, czy nie, więc argument trochę z d... wzięty aczkolwiek zgadzam się z tym, że dzieci mocno ograniczają, zwłaszcza kobietę, w wielu sferach życia

Gość gość
Dlatego musisz to sobie na siłę wmawiać ? Twój tatuś też kopnął matkę jak się urodzilas ? Ty też swojej matce życie popsulas i żyjesz , mówi się dzieci nie bachory , z kulturą to Ty jesteś na bakier , wiesz co to sa uczucia wyższe ? Poświęcenie ? Wątpię

Gość gość
A ty co taka pseudo hedonistka ze twoje całe życie to balanga kina restauracje ? Życie kiedyś Ci się skończy , z resztą bardzo puste życie skoro twój jedyny cel to skupienie się na sobie

Gość gość
Wylewasz swoje żale bo czegoś ci wewnętrznie brakuje. Albo podświadomie chcesz dzieci ale nie masz na nie kasy, albo dobrego partnera albo problemy psychiczne. Nie chesz to nie miej dzieci, żyj pełnia życia. I nie oceniaj.

Gość gość
Ty kopnęlas swoja matke, wiec i ciebie by kopneli, logiczne. Ja nie kopnelam i mnie nie kopią :). Kazdemu według zasług :)

Gość gość
21:34 gowno ci z tych uczuć przyjdzie,przekonasz się gdy zrobisz się stara a dzieci w pełni sił, witalni będą chcieli żyć, bez Ciebie haha Ty to do domu starców, bo czasu na Ciebie marnować nie będą

Gość gość
obie jesteście pełne złych uczuć i złośliwości,bez sensu

Gość gość
A ja żyję dzięki mojej córeczce i Bogu za nią dziękuję. Facet odchodzi zostawia głębi straszy a dziecko to największy skarb który kocha bezinteresownie

Gość gość
21:42 jak narazie to Wy wylewacie swe żale, wszystkie umeczone dziećmi, których mąż zdradza.Widze żal wam d**e ściska ze odrazu wlecialyscie na ten temat.Założone to jest dla wolnych ludzi ktorzy żyją! Nie dla Was.

Gość gość
21:55 kocha..puki potrzebuję I nie jest samodzielne

Gość gość
ludzie mając dzieci zwiedzają świat.można? można!

Gość gość
22:00 super wycieczka!zamiast nurkowac,wspinac sie,serfowac itd ty przewijasz obrane dziecko,usypiasz co chwile do snu,obrabiasz mu tyłek od rana do nocy nawet nie zauważając co zwiedzasz.Sory ale była ze mną kumpelka z dzieckiem na wyjazdach..to był dramat dla niej,płakała że już nigdy nie będzie jak kiedyś,i nie może skupić się na wakacjach bo pilnuje dziecka :)

Gość gość
Autorka ma rację

Gość gość
Ewa333333 dziś jak możesz wiedzieć że dzieci ograniczają kobietę, jak własnych dzieci nie masz. To tak jak ja bym napisał wiem jak to jest rodzić, bo ... słyszałem. Tak ty nie mając dzieci wiesz to od innych ze słyszenia.

Gość gość
Masz rację autorko,ja sobie nie wyobrażam urzerac się od rana do nocy z kimś. ZERO życia! Tylko nianczenie,pilnowanie,przewijanie, uspokajanie,usypianie,karmienie,ubieranie,czlowiek obrzygany,zmęczony mający wszystkiego dość. Moja siostra ciągle placze ze zaluje,że nie śpi po nocach i gdyby mogła cofnąć czas to by usunęła

Gość gość
19:30 też bym usunęła

Gość gość
W poprzednim stuleciu priorytetem zdecydowanej większosci kobiet było posiadanie dzieci, dopiero od niedawna to się zmienia.