Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dede2

Nie wiem co dalej. Co myślicie o tym

Polecane posty

Zostawiłam mojego chłopaka dla innego w lutym tego roku. Mija już prawie 5 miesięcy od tego czasu. Z moim eks było inaczej niż jest teraz z obecnym. Wgl nasza historia wyglądała tak, że wyprowadziłam się od niego w marcu. On cały czas do mnie pisał, prosił, błagał. Wiem, że mu na mnie zależy. Pisała ze mną jego najlepsza przyjaciółka, żebym to przemyślała, bo się chłopak zamęczy. A teraz? Tydzień temu próbował się zabić. Podciął sobie żyły. Tylko wiecie, zaczęłam z kimś innym. Jest ok. Ale nie jest tak, jakbym chciała. Czegoś mi brak. Było mi brak cały czas ale ciężko mi się przyznać. Wybaczcie, jeśli jest to wybrakowane, ale w tym momencie ciężko mi skupić myśli. Nie mogę sobie wyobrazić tego. On mówił, że to zrobi. Cały czas mówił, że mu się śnie. Zdradził mnie, a przynajmniej mi się tak wydaje. Jednak on nie przyznał się. Mówił, że wie jak to wygląda, ale tego nie zrobił. Cały czas mnie błagał. Ja się w tym wszystkim sama pogubiłam, co myśleć i robić dalej. Teraz dzwoni do mnie jego mama i próbuje przekonać, żebym nam dała szansę. Chcę, ale jeszcze zależy mi na obecnym. Mój eks po całej fali ( bo pisał dzień w dzień, nawet jak go zablokowałam znalazł sposób) wiadomości teraz zamilkł. Nie wiem dużo, wiem, że dalej tam jest, w szpitalu. Nie wiem czy tam pojechać, co powiedzieć. Zablokowałam jego mamę, bo co ja mogę. Wiem, że ona to widzi inaczej. A może to jednak proste? Dać nam szansę? Nigdy wcześniej taki nie był, a teraz doszło do tego. Wiem, że mu na mnie zależy. Nie wiem co zrobić. Powiedzcie co o tym myślicie. Bo nie mogę sama do niczego dojść. Nie wierzę w to co się stało i w to, że to tak daleko zaszło. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować