Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na innego

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Niedługo biorę ślub, a jakiś czas temu pojawił się w moim życiu ktoś o kim ciągle myślę. Jednak myślę o jego fizycznosci, o tym co by mógł ze mną zrobić. Raz doszło do tego, że się calowalismy i miałam wtedy ogromnego moralniaka. Wiem, że nie zdradzę, ale jak przestać o nim myśleć? Jest młody, bardzo przystojny i jak patrzy na mnie to już mam mokro... Nie chcę dla głupoty tracić związku, który był budowany przez dwie kochające się osoby

Gość gość
ile masz lat? on młodszy od Ciebie?

Gość gość
Ja 28, on 23. Nie interesuje mnie w ogóle jako potencjalny partner, kręci mnie jego fizycznosc. Nie wiem co on we mnie widzi. Pracujemy razem, on dorywczo, bo jest studentem, ale całe wakacje będzie dzień w dzień. A ja chcę przestać patrzeć na niego w ten sposób. Kocham narzeczonego.

Gość gość
Musisz ochlonac!! Jak najszybciej, w przeciwnym razie będę z tego kłopoty i będziesz bardzo żałować. Uwierz mi, to jest chwilowe...

Gość gość
Jak on Cię wyczuje i za atakuje to leżysz i kwiczysz

Gość gość
Jak on Cie wyczuje i to leżysz i kwiczysz..haha

Gość gość
A on nie patrzy na inne? Nie oglada wna internecie innych? Nie napala sie na nie z wlasnej woli? Jeśli odpwoiedź na choć jedno pytanie brzmi TAK to nie masz powodów do wyrzutów sumienia, ja bym sie jeszcze z nim przespała, bedzie starszy to zadnej małolacie nie odmówi bo sie "zakocha" a Ty przynajmniej nie oszukujesz samej siebie.

Gość gość
To sobie pozwol na małe co nie co i po sprawie. Wiesz ze jest taka metoda gaszenia małego pożaru że wrzuca się materiał wybuchowy. Zamiast tlic się długo, wybucha i gaśnie.

Gość gość
On wyczuwa, prowokuje. Ostatnio przechodził za mną w taki sposób, że poczułam jego przyrodzenie na mojej pupie. Ciągle są takie sytuacje. Czasem rozmawia ze mną na tyle blisko, że mam wrażenie, że zaraz mnie pocaluje. Często bywamy razem sam na sam i boję się, że poplyne i stracę ukochanego... Już nie wiem czy mam się zwolnić czy co. Cały czas o nim myślę

Gość gość
Wy mówicie, żebym sobie pozwoliła na więcej, ale ja nie chcę tracić związku, który mam

Gość gość
Baby mają przerabane, facet miałby i zwiaz3k i romans :)

Gość gość
Jak można slubowac wierność, będąc niewiernym?

Gość gość
Macie jakiś pomysł, jakąś radę, jak o nim nie myśleć? Kolejny dzień w pracy i znów to samo...

Gość gość
Ktoś ci dobrze napisał. Zrób to i przestaniesz myśleć. Być może okaże się że przy bliższym poznaniu nie jest taki fajny.

Gość gość
Tylko zrobienie tego jest równoznaczne z rezygnacją z narzeczonego, ze ślubu, a tego jednak nie chcę...