Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za dużo alkoholu po zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż którego kochałam 16 lat , zdradził mnie. Kto przeżył zdradę,to wie, jak to boli, szczególnie ,że zastałam ich razem w naszym domu w łóżku. Od tego czasu minęło już 5 miesięcy a ja nadal przeżywam piekło. Widzę ich w snach, w wielu miejscach wokół domu, w okolicznych sklepach , gdzie kupował dla niej prezenty i w sklepie gdzie pracowała jako kasjerka. Przypominają mi się różne wydarzenia, których wcześniej nie rozumiałam. Rozstałam się z mężem, a on z rozstał się z kochanką i chce do mnie wrócić. Nie potrafię jednak mu wybaczyć i nie wyobrażam sobie bycia we troje w łóżku, choć mąż jest dla mnie nadal atrakcyjny fizycznie a seks z nim był taki ,że tęsknię za nim cały czas. Mąż też mówi, jak się spotykamy, i pisze w smsach, że tęskni.Ja jednak nie potrafię się przełamać i coraz bardziej się rozpadam. Trochę za dużo piłam w tym czasie po odkryciu zdrady. Alkohol pomagał mi żeby nie zwariować, a teraz czuję że chyba mam już z nim problem. Nie potrafię usnąć bez piwa czy 2 lampek wina.Czy rzeczywiście mam już problem , czy tylko szukam sobie tematu zastępczego?

Gość gość
Twój przynajmniej tęskni. Mój żyje z nią od 2 lat.

Gość gość
Nie wiem , czy nie lepiej byłoby gdyby całkiem odszedł. Czas może uleczyłby to , co teraz czuję, a tak to dłubie się cały czas w otwartej ranie. naszego małżeństwa już nie ma i nie będzie.