Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaraipoklarze

jak prezent na parapetówkę dla mężczyzny ?

Polecane posty

Gość Klaraipoklarze

Cześć, facet przeprowadza się własnie do nowo wybudowanego domu. Zastanawiam się co mogłabym mu dać w prezencie na takie tzw "wprowadzkowe". Dom bedzie w pełni wyposażony i umeblowany, więc to musiałoby być coś praktycznego, a jednocześnie atrakcyjne dla faceta po 30. Jakie propozycje ?

Gość gość
wielkie pudło kondomów 🖐️

Gość gość
Na parapetówkę to jakieś dodatki do domu najlepiej. Zobacz sobei na stronkę http://www.homedome.pl/, na pewno tam coś znajdziesz :)

Gość Anita908
Myślę, że dobrym pomysłem jest jakaś ekskluzywna misa na owoce. Ja kiedyś kupiłam bratu taką ręcznie robioną, nawkładałam owoców, owinęłam folią i zawiązałam kokardę. Do tego alkohol - ja dałam jakieś dobre brandy (bo też jest z owoców, ale nie pamiętam nazwy). Misę zamawiałam na stronie mala fabryczka. Myśle że możesz tam poszukać jeszcze innych pomysłów, bo mają dużo oryginalnych rzeczy

Gość martusia887
jeśli facet jest komputerowy albo lubi jakieś fajne sprzęty do domu to polecam zakupy w Komputroniku. mają teraz też swoją aplikację na androida, klient VIP się nazywa, i tam są różnego rodzaju rabaty i zniżki np. na początek dostaje się 20zł na zakupy

Gość gość
Może np. stojak na wino? Bardzo fajny zamawiałam ostatnio na homedome.pl

Gość Monisia778
Jak dla mężczyzny to jakiegoś xboxa , albo playstation! Chyba ze juz ma, albo zbyt mało osób do składki macie, to moze gry ? Na konsole i gry jest ich mnostwo ;p Mozna wybrac cos specjalnie na impreze