Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata223

Czym się kierować przy wyborze zakładu pogrzebowego?

Polecane posty

Gość agata223

Proszę o pomoc, jak znaleźć dobry i godny zaufania zakład pogrzebowy, bo jest ich dużo i obawiam się, że ktoś mnie oszuka albo będzie jakaś wtopa np. nie zdążą zorganizować pogrzebu na czas. A może znacie jakiś godny polecenia zakład w Gdyni? Mam też pytanie, czy komplikacje podczas organizacji pogrzebu zdarzają się często i czy Wam się kiedyś coś podobnego przytrafiło?

Gość gość
Przede wszystkim należy zrobić odpowiednią orientację w terenie, czyje usługi są najbardziej atrakcyjne pod względem profesjonalizmu i finansów. Moi znajomi polecili mi www.zakladpogrzebowy24.pl , ze względu na profesjonalizm usług. Wszelkie czynności pogrzebowe zostały wykonane z ogromną starannością , przykładając się do wszelkich detali.

Gość gość
Czasem jest tak, że ludzie w takich sytuacjach idą do pierwszego lepszego zakładu przy cmentarzu lub w swoim mieście. Ja tak zrobiłam jak zmarła mi mama - tata nie był w stanie załatwiać i z perspektywy czasu widzę, że to był impuls. Kiedy zmarła nasza babcia wszystko zorganizowaliśmy w zakładzie www.pogrzeboweuslugi.pl i tam było zupełnie inaczej - lepiej cenowo.