Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yrub

Odczytałam sms!

Polecane posty

Witam, Nie mogłam nigdzie znaleźć tematu który by mi pomógł więc pytam was - mam 23 lata a mój luby jest ode mnie starszy o 15 (tak wiem mógłby być moim ojcem ale darujmy to sobie), któregoś wieczoru zostawił mnie samą w domu bo gdzieś wyszedł zostawił telefon.. dostał sms nigdy go nie sprawdzałam ale coś mnie skusiło .. w sms od tej dziewczyny znalazł się tekst "kocham cię", ale nie mogłam się mu do tego przyznać. Podpytywałam go pewnie od trzech dni. Oczywiście nie ma żadnej innej oprócz mnie. Najpierw bardzo się oburzył, ale kolejnego dnia sam pierwszy się odezwał. Rozmowa skończyła się na tekście od niego "zapamiętaj sobie że masakrycznie mi na tobie zależy", nie wiem jak mam się teraz zachować ... W głowie mam ciągle tego sms czuję się jakbym go nie znała (a jesteśmy razem ponad 3 lata) czy mam próbować odpuścić i czekać na jego reakcje czy robić wszystko żeby ha w głowie miał tylko mnie.. ??

Gość czizas
0/10

"kocham cię", ale nie mogłam się mu do tego przyznać. x dlaczego ? liczysz na to że odzobaczysz tego sms-a ? normalnie wyjaśnijcie to sobie i tyle.

Gość gość
Ja bym odpisała, że "ja Ciebie nie i odczep się ode mnie". wtedy byś zobaczyła jaka reakcja byłaby tej dziewczyny. posprawdzałaś inne smsy , połączenia?

Gość gość
Może mu "masakrycznie" zależeć a i tak będzie zdradzał. weź go sprawdź w jakiś sposób, mogłaś spisać numer do tej dziewczyny. a on się nie skapnął że odczytałaś smsa?

Gość yrub
tak spieprzyłam że nie wzięłam numeru.. na pewno nie napisał jej ja ciebie też czy coś w tym stylu .. gdzieś niżej była odpowiedź "dobrze że jesteś" i widziałam też jej sms o treści "cmok" byłam zbyt zdenerwowana żeby myśleć o czymkolwiek.. właśnie chyba się nie skapnął .. nie powiedziałam mu tego bo wiem że on mi ufa (ja jemu też ufałam ale teraz to się trochę zmieniło) i boję się jego reakcji ..

Gość gość
boisz się jego reakcji? o sorry facet Cię zdradza albo zamierza, na pewno jest w jakiejś relacji emocjonalnej i to nie jest fair w stosunku do Ciebie.