Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS BRZYDALA Z PIĘKNĄ KOBIETĄ

Polecane posty

Gość gość

Czy t możliwe? i nie chodzi mi o prostytutkę tylko taką naprawde piekną sztukę 10/10 bzykać skoro ja wyglądam jak Quasimodo :(

Gość gość
Graj w swojej lidze. Dlaczego wymagasz pięknej? Co kobieta na twoim poziomie atrakcyjności za brzydka dla ciebie? :D

Gość gość
no za brzydka, bo ja jestem estetą i marzę o idealnym ciele kobiety; a jeśli nie jest idealna to ja jej nie chce :p

Gość gość
Wy brzydale jesteście na prawdę śmieszni. Sami dyskryminujecie płeć przeciwną ze względu na wygląd, tylko to się dla was liczy, oczkujecie od kobiety wyglądu 10/10 i jeszcze bezczelnie opluwacie je, że was nie chcą :D

Gość gość
gość dziś Piękna też jest estetką myślisz, że będzie cię chciała? :P Na dodatek głupi jesteś :D

Gość gość
no ale to że jestem brzydki to nie moja wina, mam brzydką twarz i co z tego że dbam o siebie :p ale mam artystyczną duszę i doceniam piękno kobiecego ponętnego ciała...

Gość gość
Ok to nie Twoja wina, ale dlaczego piękna kobieta miałaby katować się seksem z Tobą?

Gość gość
gość dziś A czy to wina kobity, ze ma brzydką twarz? Nie jej wina przecież? :P Wy brzydale na dodatek jesteście idiotami z przerostem ego :D Nawet nie dajecie szansy aby was polubić za wnętrze, bo jesteście puści jak bęben i zepsuci :O Hipokryci.

Gość gość
Widziałam jak skończyła śliczna kobieta z brzydalem, stała się taka sama jak on po kilku latach, ściągną ją do swego poziomu wizualnego. To przestroga.

Gość gość
Autor nie potrafi odpowiedzieć :D Z litości?

Gość gość
Nie no jasne bo kobieta jest od dawania d**y. Nie musi czuć satysfakcji z seksu. Chłop musi mieć dla odmiany wszystko bo jest chłopem i mu się należy.

Gość gość
ale ja nie bronię marzyć brzydkiej kobiecie o seksie z adonisem; ale to że jestem brzydki to ma oznaczać że nie zasługuje na otaczanie się pięknem kobiety, domu , samochodu ? :p

Gość gość
gość dziś Nie nie zasługujesz na piękną kobietę. Na resztę możesz zapracować. Nikt na nic nie zasługuje matołku.

Gość gość
a widok brzydala w lamborgini galardo was nie mierzi hipokryci :p brzydal nie zasługuje na piękno waszym zadniem :p

Gość gość
wg brzydka kobieta również zasługuje tylko na brzydala :p jacy ludzie są podli :(

Gość gość
gość dziś Nawet brzydal nie chce brzydkiej, ba, nawet przeciętnej czy ładnej. Tylko 10/10. Faceci to hipokryci. A od atrakcyjnych kobiet wymaga się, ze będą się seksić z brzydalem. Widziałeś/łeś kiedyś brzydką kobietę z atrakcyjnym mężczyzną? Takie coś nie występuje w przyrodzie. Natura jest podła, a nie ludzie. Myślisz, że u zwierząt jest inaczej? Jest jeszcze gorzej.

Gość gość
Ja jestem wstrętnym paskudem niepelnosprawnym, a wyszła za mnie laska która potem została prostytutką i urodziła mi cudze dziecko. Coś za coś.

Gość gość
gość dziś a widok brzydala w lamborgini galardo was nie mierzi hipokryci jezyk.gif brzydal nie zasługuje na piękno waszym zadniem x Jak sobie zapracuje na taki samochód to nich ma :D

Gość gość
gość dziś Tobie urodziła czy sobie? Dlaczego za ciebie wyszła?

Gość gość
Wyszła bo myslała że nikt inny się jej nie trafi. Spanikowała i wzięła sobie mnie.

Gość gość
gość dziś Dlaczego się z nią ożeniłeś?

Gość gość
Jak dlaczego, to była dla mnie szansa, że taka młoda wydra chce być z kaleką. Później poznałem ją od innej strony.

Gość gość
gość dziś Czyli typowe myślenie gonadami :D A ile miała lat? Młodsza od Ciebie?

Gość gość
Młodsza.

Gość gość
A w jakim byliście wieku?

Gość gość
A podać ci jeszcze pesel i pin do karty kredytowej??? 😠

Gość gość
Nie :P Czego się wstydzisz napisałeś, że wychowujesz cudze dziecko a twoja żonka to prostytutka, a nie chcesz napisać ile mieliście lat jak się pobraliście? :D

Gość gość
Nie byliśmy smarkaczami, oboje po 20 :p

Gość gość
I jak się z ta sytuacją czujesz? Było warto?

Gość gość
Głupio się czuję, czasem chciałbym sie spuścić na wózku głową w dół po schodach.