Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konikk

Czy warto przestać sobie walić?

Polecane posty

Gość Konikk

Czy warto przestać sobie walić? Jakie mogą być z tego korzyści? Jak długo musiałbym czekać by zauważyć pierwsze pozytywne efekty? Czy możecie opisać mi doświadczenia swoje albo swoich partnerów w tym temacie?

Gość Konikk
Skromna Ja A jakieś korzyści w relacjach damsko-męskich? Bo niektórzy sugerują takie korzyści. A tak w ogóle to ja korzystam z chusteczek, a nie prześcieradła :)

Gość gość
a jesteś w związku? no bo jeśli nie jesteś to sobie wal. a jeśli jesteś to odstawienie walenia spowoduje wydłużenie stosunku. pamiętaj o grze wstępnej, bo walący sobie faceci zapominają o tym szczególe :)

Gość Konikk
gość dziś Nie jestem w związku. O grze wstępnej nie zapominam nigdy, właściwie zawsze staram się doprowadzić kobietę do takiego stanu żeby to ona już nie mogła mi się oprzeć i chciała wskoczyć na mnie. Ale chodzi o to ze poznaje mało kobiet, nie mam śmiałości i w ogóle jestem sam, a niektórzy sugerowali ze abstynencja pomaga w przyciąganiu kobiet i parciu na ich zdobywanie

Gość gość
Przestań a sam zobaczysz

Gość gość
Walenie konia jest zdrowe, ale tylko w umiarkowanych ilościach. Jeżeli robisz to zbyt często to będziesz miał dalej problemy ze wchodzeniem normalne relacje seksualne i nie tylko. Nieśmiałość też jest wynikiem walenia konia.

Gość gość
Zamiast walić konia wal koguta albo świnię. Daj koniom spokój.

Gość gość
mówiąc kolokwialnie wszystko zależy od temperamentu. Są faceci, którzy po prostu nie muszą a są tacy, którzy po tygodniu abstynencji po prostu nie dają rady. Więc jeśli masz takie potrzeby lepiej od czasu do czasu upuścić parę i tyle. Po co o tym tyle dyskutować

Gość gość
wal i trzymaj się od kobiet z daleka, bo kobiety to wielkie nieszczęście