Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

kobiety z MORDOR w Warszawie

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

zanim zacząłem pracować na terenie byłego Służewca Przemysłowego obecnie nazywany jako MORDOR to wyobrażałem sobie na temat kobiet pracujących na terenie MORDOR cuda na kiju, że w biurach pracują piękne i eleganckie oraz bardzo zadbane , wyperfumowane kobiety co najmniej pierwszej klasy Business i do pracy przybywają wystrojone jak urzędniczki w sukienki z jaśminu, bawełny, lnu i prezentują się fantastycznie w najlepszych materiałach i nowych ofertach z żurnali mody a tym czasem 'zonk' , jestem przerażony wyglądem Polek ! - jasne, wiem co powiesz kobieto za chwilę, że przychodzisz do pracy aby pracować przez osiem godzin i masz głęboko w zadzie ocenę własnego wyglądu w czasie godzin pracy i to, że faceci się 'gapią' na tzytzki ale moim zdaniem to jest jakiś koszmar aby w czasie lata i upałów przybywać do pracy w kalesonach lub dżinsach i 'gotować' się we własnym sosie , urzędniczki, biurokratki, księgowe i ekonomistki - - nawet ładna z facjaty z zapoconymi kudłami w kalesonach co chwilę za pomocą chusteczki wyciera tzytzki wygląda, jak kloszardka z dworca PKP ale bez portek na zadzie nie wychodzi z domu , w sukience przewiewnej mogłaby spokojnie kusić facetów a na widok zapoconej kloszardki w biurze to nawet kindybał nie staje i facet ma 'zwrotkę' po śniadaniu, czyli rzuca pawia ! - Szanowne Panie urzędniczki, o co biega z tymi kalesonami i rurkami w czasie upału, czy wstydzisz się pokazać 'blade' nogi w sukience , czy sukienek brak w szafie ?

Gość gość
psi chuyu wiesz co to znaczy mmiec 5 dni okresu w takie upaly. wiec nie pierd.ol frazesow bo kobieta w te 5 dni musi cierpiec w kalisrakach! nawet nie wiesz jaki to bol

Gość gość
nigdy nie zaloze sukienki w okres bo raz ze przez nia widac podpaske odznacza sie na pupie, dwa moze byc cos wyczuwalne. taki chrakterystyczny zapaszek okresu co za gehenna

Gość gość
No bo, zaskoczenie, laski nie chodza do pracy, zeby kusic facetow. Wiem, to szokujące, ale prawdziwe. Po drugie, nawet jakby chciały założyć kieckę, czy cokolwiek co nie jest swetrem, to biura w mordorze są zaprojektowane dla spaionych ziomków po 40. zadnej normalnej lasce nie bedzie cieplo w tej temperaturze i zadna nie bedzie wystawiac sie na klime nastawiona na kilkanascie stopniu, nawet dla wlasnej satysfkacji z dobrego wygladu, a co dopiero dla czyjejs. ale nawet, jak juz jakas sie ubierze jakos bardziej kobieco, to szybko się z tego wyleczy. zgadnij czemu? bo kolesiom kompletnie nie przychodzi do glowy, ze to nie dla nich i czuja sie w obowiazku skomentowac i nie pomoze nawet najlepiej zrobione zestawienie roczne, z******ty sukces zawodowy, i tak kiecka bedzie wazniejsza. a laski, kolejny szok, chodzą do pracy, bo lubią osiągać sukcesy i byc oceniane, nie za dobór garderoby, ale w swojej dziedzinie.