Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćM

Gdzie Ci mezczyzni

Polecane posty

Gość gośćM

Normalnie szok. Jeśli zdarza się ogarnięci, porządni i konkretni mężczyźni, to zazwyczaj są już w związkach. Reszta to szkoda gadać. Pozostali są maminsynkami, nie ogarniają życia, nie mają planów, zakompleksieni albo szukają tylko seksu bez zobowiązań. Co się dzieje z tym światem?

Gość gość
DOBRZE CI KURVVVVVVO HAHAHAHAHAHA

Gość gość
prawdziwi tacy hahaha

Gość gość
GDZIE SĄ NORMALNE KOBIETY PYTAM SIĘ

Gość gość
A Ty: - uprawiałaś seks bez zobowiązań? - masz przeciętą pępowinę? - jakie masz plany? - ogarniasz sama swoje życie?

Normalność to pojęcie wzgledne, ale wedlug mnie mieści się to w ramach: dojrzaly, konkretny, odpowiedzialny, monogamista.

Gość Taki Zielony
Gdyby Ci normalni byli dostępni to źle by swiadczylo o kobietach :-D

Może przesadzam z tym, że nikogo nie ma:P ale faktem jest, że bardzo źle się dzieje z dzisiejszymi facetami. Kobiety też nie są święte, jednak one chyba bardziej cierpią na tym wszystkim. Kryzys rodxiny, małżeństw - jest normalka. Bez tego leżymy i kwiczymy jako społeczeństwo.

Gość gość
autorko masz imię na M ?

Gość gość
dobrze wam kobiety wasza płeć to najgorszy syf tego świata

Gość gość
kobiety są znacznie gorsze od mężczyzn to zło tego świata nie polecam mieć kontaktu z ta płcią

Gość gość pomimo burz
jesteś pewny???

Gość gość
już 10 lat lecze się na depresje, fobie, leki przez kobiety

Gość gość
DOBRZE WAM JESTEM DUMNY Z MĘŻĆZYZN TAK DALEJ

Gość gość
współczuje... czas na sen dobranoc ☺

Gość gość
A z Ciebie to jaka baba jest ? Jesteś gotowa na ideał ? Może to ty blado wypadniesz przy ideale ???

Gość gość
gośćM wczoraj . Może odpowiem są i spora ich grupa stroni (złe słowo )albo raczej unika lub postawiła poprzeczkę dla kobiet . w tym tłumie nie ma kobiety nadające sie na życiową partnerkę i cenię sobie bycie singlem chodź chciało by sie mieć rodzinę to życie sprowadza na ziemię . puste , roszczeniowe , wymagania z kosmosu , wyzwolone rozkapryszone księżniczki . nie stronie od kobiet lubię ich towarzystwo tylko zycie nauczyło mnie że wymarły te uczuciowe ,ciepłe, wierne i mądre kobiety , tak ze autorko to nie w nas problem pozdrawiam

Gość gość
Tacy zli mezczyzni to efekt feminizmu i promowania rozwiazlosci u kobiet. Wprowadz jeszcze aborcje to juz nawet mezczyzni zapomna co to odpowiedzialne ojcostwo. Macie mezczyzn jakich chcialyscie. A tak w ogole to to kobieta wybiera wiec opisujesz tu tylko tych co ich wybralas.

Gość gość
A co ci przeszkadza aborcja? PIS chcę wprowadzić zakaz aborcji i wprowadzą.

Gość gość
Kobiety są nudne na dłuższą metę, nadają się głównie do seksu.

Gość gość
Mężczyzn jest za dużo trudno wybrać tego jednego😭

Gość gość
A ty autorczko do zagotowania coś masz czy tylko wymagasz a sama wzamian nic nie dając

Gość gość
*do zaoferowania

Gość gość
Głupie p********ie. Ogarnięty facet ma gdzieś celowe latanie i szukanie kobiety bo już trzeba i chuj. Nie. Czasami nawet zdarza się grać głupa/ zbywac kobietę/ albo nawet się nie przykładamy gdy tylko widzimy, że coś jest nie tak z absztyfikantka. To proste. Po paru imprezach nawet nie chce mi sie komentować tego jakie głównie są kobiety. Od razu zaznaczam nie wszystkie! Z reguły jest tak, że jesteś szczery od początku i nie masz w myśli upic jej, zerznac i do widzenia. Nie. Chcesz ją poznać, porozmawiać. I co dostajesz? Albo mine z cyklu kim ty w ogóle k***a jesteś pajacu? Lub jakiś tani tekst na odp*****l. Ja rozumiem, że takich losi jest w chuj i jeszcze trochę i jest to czasami męczące ale nie ogarniam czemu normalny gość na kopa w d**e a typowy Romeo Bzykando z miejsca ma plusa albo w kiblu bonusa. F**k logic.

Gość gość
Kobiety są zbyt głupie by zasługiwać na takiego mężczyznę jak ja. Pytam zatem gdzie te kobiety? Mądrej i ładnej jeszcze nie spotkałem. Owszem dużo chętnych, rodziny by chciały zakładać prędko.Ale poznać się to nie.

Gość gość
Pewnie omijają Cie szerokim łukiem :D