Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danka 13

wypożyczyć auto na wakacje

Polecane posty

Gość danka 13

Mam pytanie i prośbę o poradę. Czy ktoś z was wypożyczał auto z wypożyczalni na wakacje ? macie jakieś rady ? na co zwrócić szczególną uwagę ? nie mamy auta a nie chce jechać z dziećmi pociagiem 500km ...

Gość gość
ja dwa razy wypożyczałam z gniezna i poznania. pytanie na czym ci zalezy najbardziej, jak z dziecmi to moze chap car na Wildzie maja siedzibę, fajnie jest bo wyposaża ci w foteliki dla dzieci i zawsze mozesz przedłużyc , nie robią problemów. i w miare tanio mają . a w gnieznie ta druga wypozyczalnia juz chyba nie działa

Gość Jan_PP
na całe wakacje to raczej bez sensu, ale na kilka dni - Panek, doskonała opcja, cenowo nie wygląda to źle przy takim wynajmie, my tak z żoną raz korzystaliśmy i chwalimy sobie bardzo. Samochody doskonałej klasy.

Gość gość
jak teraz wybierzesz się do salonu peugeot to możesz kupić model 208 w atrakcyjnej ofercie i na przyszłe wakacje pojedziesz swoim własnym nowym autem.

Gość gość
Ja bym chyba wolał kupić jakieś tanie auto, które poem można odsprzedać. Na mojeauto.pl i www.auto-motor-i-sport.pl jest kilka tekstów o tego typu pojazdach

Gość AndrzejAndi
Ja będąc w warszawie korzystałem z wypożyczalni samochodowej http://www.best-rent.pl/211-wynajem-krotkoterminowy Opcja wypożyczenia samochodu pozwala pozyskać pojazd w bardzo krótkim czasie. Formalności z tym związane można załatwić w dosłownie kilkadziesiąt minut. Dodatkowo nie każdy jest w stanie sobie pozwolić na wydanie kilkudziesięciu tysięcy złotych i zakup samochodu. Wypożyczenie auta umożliwia załatwienie pilnych spraw. Tym bardziej, że w wielu sytuacjach własne auto jest wręcz konieczne. Klient zainteresowany ofertą przedsiębiorstwa zajmującego się udostępnianiem pojazdów na określony czas może swobodnie wybierać jego markę oraz model.

Gość gość
Możesz też rzucić okiem na ten artykuł, rozjaśni trochę Twój problem

Gość gość
wejdź na rentcars.pl mają bardzo restrykcyjne wymagania, co do wypożyczalni jakie się tam znajdują, więc nikt Cię nie oszuka

Gość gość
Ja zawsze wypożyczam w www.odkryj-auto.pl Moim zdaniem najlepsza wypożyczalnia