Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 114

odważylibście się wyjść dzisiaj w spodnach na dwór ?

Polecane posty

Gość prawi 114

hehe

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Czemu nie? Prawi 114 ja nawet w najgorszy upał gdy jest po 30 - 35 stopni chodzę po dworze w krótkim rękawku i długich spodniach i w skarpetach i butach co w tym dziwnego?

Gość gość
Gość od Namysłowa jest dziwny po co się prażyć jak można chodzić w krótkich spodenkach

Gość akimuszki1212
W Gdańsku idealnie cieplo i wiaterek. W długich spodniach jestem i będę jechał autem do Gdyni p

Gość prawi 114
no , ale dla mnie to odwaga wyjść przy + 30 C w spodniach + 30 C w cieniu to około 55 C w słońcu

Gość gość
Ja chodzę na krotko jak temp jest już w okolicy 20 Ciało czuje się swobodnie i naturalnie oddycha, jak można się kisic w dlugich spodniach

Gość praw 114
jak jest wiecej niż 27 C to nie mam odwagi załozyc spodni bo spociłbym się jak świnia

Gość gość
elegancki mężczyzna w pewnych sytuacjach krótkich portek nie założy ale co o tym może wiedzieć 30letni upośledzony bezrobotny onanista na garnuszku mamusi :o

Gość prawi 114
elegancki mężczyzna w pewnych sytuacjach krótkich portek nie założy ale co o tym może wiedzieć 30letni upośledzony bezrobotny onanista na garnuszku mamus to już wiem dlaczego Polactwo tak smierdzi , że nie da się koło nich przejść , bo smród latem nie do wytrzymania .. Pewnie z d**y ci jedzie jak murzynowi

Gość praw 114
to już wiem dlaczego Polactwo tak smierdzi , że nie da się koło nich przejść , bo smród latem nie do wytrzymania .. Pewnie z duppy ci jedzie jak murzynowi jak zakładasz spodnie w takie dni jak dzisiaj

Gość gość
Oczywiście że tak, bo odstawiam, że za jakies 15-30 minut lunie i grzmotnie na maksa.

Gość gość
no fakt; ty cebulaku na bank śmierdzisz, przesiadując w domu, trzepaiąc się kilka razy dziennie i pocąc swoje opasłe, prawicze cielsko :o

Gość prawi 114
no fakt; ty cebulaku na bank śmierdzisz, przesiadując w domu, trzepaiąc się kilka razy dziennie i pocąc swoje opasłe, prawicze cielsko Smieciu w jakim domu ? Ja prawie codziennie biegam . .Dzisiaj tez będę trenował okoł o 21 00 .. POza tym 0 % zgadza sie z tego co wypisujesz opasły nie jestem.. Wiesz ile mam w pasie ? Powiem ci tylko ze mam w pasie 82 cm .. I co śmieciu ? co to znaczy trzepiac sie kilka razy dziennie ? PUDLO !! znowu zero punktów jesteś zwykłym śmieciem , .. Jasne prawdą jest ze nie mam pracy , ale nigdy nie opowiadałem ze bzdur na temat tego ze waze 100 kg .Zyje jak Bóg i to mi wystarcza a ty strzel sobie w łeb , bo bajkopisanie jest dobre dla dzieci , a na mnie wrażenia nie robi

Gość prawi 114
prawdą jest natomiast to , ze dzisiaj zdjadłem około 1 kg truskawek oraz objadam się gruszkami z dzialki są jeszcze w zamrażarce lody , ale nie mam ochoty ich wyciągać

Gość prawi 114
jasne ze 82 cm to nie jest mało , ale ...Jestem chłopem i moge tyle mieć dla baby to jest za dużo 82 cm w pasie Bo wiadomo ze baby tyją w biodrach i one m usza miec w tali 60- 68 cm to jest zwiazane z inną budową ciała

Gość gość
Ja w góle latem prawie nie noszę spodni, w ogole to wolę spodnice i sukienki, chyba ,ze jest wyjatkowo zimno to zakladam spodnie

Gość gość
prawi co ty pieprzysz że masz gruszki na działce, jak ledwo zalążki rosną, kwitnienie w tym roku było opóxnione przez chłody i ciągnąca się zimę, a gruszki będą najszybciej sierpień/wrzesień

a ja całe życie w spodniach, sukienkę to może miałam na sobie z 10 razy w życiu, nie licząc jakiś pradawnych egzaminów dziś w dżinach jak zwykle jutro ma byc 35 stopni, to może będzie to ten jeden jedyny dzień w roku... jeszcze się namyślę ;)

Gość prawi  114
słuchaj , ale to są gruszki z zeszłego roku .. Które wyciągłem z piwnicy ze słoików Zerwałem je rok temu w piwnicy mam ze 100 słoików z róznymi owocami konfiturami dzemy , powidła soki z wiśni itd..