Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dewiacja z chłopakiem to zło ?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli jest moim chłopakiem per narzeczonym i kochamy się,jesteśmy ze sobą długo to coś złego jak razem się upijemy albo naćpiemy i pobalujemy razem ? Co o tym sądzicie.Nie mówię że jesteśmy prawiczkami czy dziewicami ale nie mamy za dużej przeszłości i chcemy być razem.To samo tyczy się innych rzeczy.Co o tym sądzicie?

Gość gość
jeśli to nie przelotny związek i trwa długo to róbcie wszystko co chcecie to nic złego ;)

Gość gość
Ćpanie jest złe niezależnie z kim i gdzie.

Gość gość
gość dziś jeśli to nie przelotny związek i trwa długo to róbcie wszystko co chcecie to nic złego oczko.gif xxx A jak zbrzydniemy sobie w oczach?Chciałabym z nim się tak bawić ale nie wiem czy to i tak nie jest nie moralne niech ktoś mi doradzi

Gość gość
Jesli to twoj partner staly to mozesz robic to na co masz ochote ale naprawade bardzo zlych rzeczy nie rob bo potem bedzie ci wypominac i co zrobisz

Gość gość
lepiej nic z nim nie rób :D a tak serio to nie które rzeczy lepiej odpuścić mimo wszystko

Gość gość
Powiem ci tak. Z moim partnerem (prawie narzeczonym) pierwszy raz się upilam i nadal razem balujemy. Jeśli chodzi o seks to też raczej nie mamy żadnych oporów (jedynie wielekaty odpadły od samego początku, nie lubimy się dzielić w łóżku) a narkotyki mnie to nie bawi a jemu cóż raz na pół roku coś tam wpadnie

Gość Wiesław Wszywka
Moim zdaniem warto tak jak warto wejść na tę stronę http://warto.katowice.pl/ Myślicie że to żart Wiesław Wszywka powie wam jak żyć i mówię wejdź na stronę ww. a poznasz co to życie