Gość Kleo23223 Napisano Czerwiec 28, 2017 Witam nie wiem czy ktoś też tak robi, ale przeliczałem kase jaką wydawałem na perfumy do tej pory. Nie raz nie dwa pomyłki w zapachach bo nie znałem ich a wydawały się fajne... To, że jestem fanatykiem zapachów i zawsze muszę czymś ładnie pachnieć to obmyśliłem dobry patent na oszczędności. Przeszukałem sieć w poszukiwaniu perfumerii internetowych bo w sieci zawsze taniej. Udało mi się znaleźć w porównywarkach 2 najlepsze perfumerie z dużymi wodami i z próbkami. Wchodzimy na www.odlewki.pl i wybieramy 10 interesujących nas próbek po 1ml kwota zazwyczaj nie przekracza 70-80 zł Mamy okazję wypróbować 10 perfum w atrakcyjnej cenie, następnie szukamy tych zapachów na pachnidelko.pl bądź iperfumy.pl często mają kupe rabatów. Wierzcie bądź nie ale tym patentem rocznie można zaoszczędzić od 400-1000zł w zależności jak drogie perfumy kupujemy i jak często używamy. Macie jakieś inne perfumerie z dobrymi cenami? to piszcie pod spodem. Mam nadzieję, że pomogłem trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach