Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja rodzina ukrywa fakt ,ze wyszlam za mąż i mam dziecko..co myslicie ??

Polecane posty

Gość gość

jest mi smutno ,bo moja rodzina wstydzi sie ,że zaszlam w ciaze przed slubem.są rodziną katolicką i porzadną ikieruja sie w zyciu głownie tym co pomyslą o nich inni ludzie. kiedy dawno niewidziana ciotka ,która przyjechala do nich na weekend zapytala co tam u mnie slychac i jak sie miewam ,to nie przyznali sie ,że wzielam slub i urodzilam dziecko.nie przyznali sie ze maja wnuczkę.. a ja urodzilam juz przeciez prawie dwa miesiace temu. doniosl mi o tym moj brat ,który byl tam wtedy . spytalam ich dlaczego nie przyznali sie ,to zaczeli mowic ,że po co maja sie przyznawać do tego? a przeciez mieliby sie czym pochwalić bo moj mąz jest cudownym facetem,jest cenionym inzynierem i dobrym czlowiekiem. niestety wszystkie zalety przyslania jedna wada...taka ,że dziecko zostalo poczęte przed slubem.nie mowia o tym nikomu ,że urodzilam ,bo boja sie ze ludzie sobie wyliczą dokladnie kiedy byl slub a kiedy urodzila sie moja zosia. najsmieszniejsze jest to ,że wszyscy ich sąsiedzi wiedza juz dawno ,że urodzilam i na pewno nawet do ciotki to dotarło.musiala sie niezle zastanawiać dlaczego ukrywaja ten fakt.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować