Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból głowy w ciąży naturalne sposoby

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny Jak moge poradzić sobie z bólem głowy w ciąży? Nie chce brać tabletek, bo i tak jestem ostro przeziębiona, a głowa mi pęka. Z przeziębieniem daje radę bez tabletek, ale z bólem głowy tak łatwo nie jest. Ból towarzyszy mi od wczoraj. Do tego ciągle kręci mi się w głowie, serce wali mi niesamowicie i do tego mam ściśnięty żołądek.

Gość gość
Jestem w 6 tyg ciąży.

Gość gość
Nie ma naturalnych skutecznych sposobów. Mnie też męczą i męczyły. Musisz wziąć paracetamol. :-)

Gość gość
Cóż, naturalnym sposobem na ból jest seks. Naprawdę działa. Ale jeżeli nie chcesz, to możesz spróbować masturbacji. Nie jest to żart. Lepsze to niż leki.

Gość gość
Paracetamol po konsultacji z lekarzem. Amol wsmarowany w skronie. Zimne okłady,ściereczkę namoczoną wodą dać do zamrażarki na 20min powinno przynieść ulgę.

Gość gość
Matko, ale głupota. Seks może nasilić ci w czasie ciąży ból, a silne skurcze na tak wczesnym etapie ciąży na pewno nie są wskazane. Spróbuj zasłonić okna, położyć się spokojnie, muzykę relaksacyjna włącz, napij się gorzej czarnej herbaty a w razie długotrwałego bólu Apap. Nie zaszkodzi, a pomoże.

Gość gość
"silne skurcze na tak wczesnym etapie ciąży na pewno nie są wskazane" a podczas penetracji członek obija dziecku główkę... skąd się biorą takie idiotki?

Gość gość
Spłynęło po mnie jak po kaczce. Kto jak kogo wyzywa sam się tak nazywa. Skurcze wywołane silnym orgazmem nie są wskazane i mam do tego źródła naukowe, ale widzę że nie mam z kim dyskutować.