Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy jesteście? Uważacie się za lepszych od innych? Dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie...

Gość gość
jestem zaradna , operatywna życiowo. robię zawsze zakupy w biedronce na kwotę pow. 200zł. czuje się przez to lepsza , bo mam kasę a nie mam sponsora. widzę w biedronce te biedne , tępe kobiety , które są zbyt brzydkie by mieć sponsora i mało sprytne i dlatego za 20 czasem za aż 30 zł robią zakupy

Gość gość
Za 200 zł robisz zakupy? To co ty kupujesz? Na długo ci starcza?

Gość gość
Nie można być we wszystkim lepszym no nie wiem jedna osoba może mieć zdolnośc***aranormalne a druga matematyczne czy dydaktyczne a jeszcze inna moze np świetnie łowić ryby lub jeździć na łyżwach :-)

Gość gość
na dwa dni. dobrze i zdrowo się odżywiamy. a i na środki czystości idzie i na papier bo często i zdrowo się wypróżniamy

Gość gość
ja np.. robię wymyki gimnastyczne na trzepaku obierając w trakcie ziemniaki i podśpiewuje sobie moje ulubione tadżyckie pieśni ludowe

nie yestesmy tym czym myslimy ze jestesmy, wiec moge zakladac co do swojej wersji wydarzen w swiecie ktory manifestuje wszelkie m ozliwosci zaistnienia form doskonalosci, wiec jestem pewnie tym ktory jest świadkiem prawdziwości tego Swiata ze snu i Brahmana Twórcy i architekta ktory w nie zapada. pewnie po to by byc tu nadal.. Wiec jestem ktory Jestem, i wy tez nim jestescie , ale nosicie KARMEEEEE w sobnie zla hehe i do tego macie bardzo sczegolne checi zdobycia statusu ostatniego Boga na ziemi, tej lub kolejnej. xD

Gość gość
jestem sumiennym śmieciarzem , uczciwym zawsze wytrząsam kubły dokładnie. mam nadzieję być w następnym wcieleniu kierowcą śmieciarki a może w kolejnym brygadzistą a potem... dyrektorem MPO

Gość gość
Mi k*****a nie wystarcza 300 żeby kupić coś do żarcia na dwa dni Masakra jakaś! Co wy k****a kupujecie? Ja w biedronce nie umiem!

Gość gość
Tak w pracy jestem żyleta w życiu prywatnym jestem styranym życiem kocurem -czyli wiadomo kanapa laptop ewentualnie wyro a w wersji luksusowej masaże jakuzzi wino i seks