Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy jesteście? Uważacie się za gorszych od innych?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie?

Gość gość
Nie, nie uważam się za gorszą od innych. Może nie lepszą od innych, ale lepszą niż przeciętna osoba. Ot, takie poczucie własnej wartości

Gość gość
Wystarczy rozejrzec sie dokola jak zyja inni i mozna stwierdzic czy jest sie tym lepszym czy gorszym.

Gość gość
Uwazam sie za najlepsza ;) a co ;)

Gość gość
Nie uważam się za gorsza od innych , lubię być sobą, a ktoś kto uważa się za gorszego to tylko dlatego że porównuje się z innymi ,często osoby które uważają się za lepsze wcale takie nie są i nikt tak o nich nie myśli jak oni sami.

Gość gość
23:08 No jasne że tak! Przecież nie będą karmili trolii ! Ja zawsze staram się być lepsza w tym co robię zawodowo od innych, bo nie mam w sobie tyle systematyczności co inni i niestety potrafię coś porzucić mimo że świetnie idzie-tylko dlatego żeby nie zwariować i odreagować. Zmieniałam zajęcia zarobkowe milion razy przez to w żadnej branży nie wyrobiłam sobie wartościowych odbiorców. W związku z czym muszę zawsze być o kilka kroków do przodu przed innymi i tylko najtrudniej uświadomić to innym. Jestem taką kobietą pracującą co żadnej pracy się nie boi. Ogarnę budowlankę Ogarną kosmetykę od stóp do głów Ogarnę lądy i oceany stanę za sterem każdego giganta Ogarnę mechanikę Ogarnę chyba wszystko -i często nawet nie chce mi sie już o tym gadać. Po prostu lubię urozmaicenie.

Gość gość
Ogarniam też cyferki wykresy ekonomicznych zawiłości. Ale nie tylko. W życiu jak to mówią ciekawi ją wszystko. Wszystkiego chce dotknąć, spróbować, przetestować. Im bardziej się tego boi i podziwia w tym innych tym bardziej sama też tak chce. Pamiętam jak poszłam kiedyś do banku i w pewnym dziale zobaczyłam pewnego pana, zajmującego się pewną gałęzią usług bankowych-nie miał paznokci. -Pewnie ma k***wski stres kiedy tak patrzy w te wykresiki i musi podejmować te ryzykowne decyzje-pomyślałam. -Muszę tego spróbować!

Gość gość
Człowiek który próbuje wszystkiego - wie więcej od innych. Łączy wszystko lepiej w całość. Rozumie świat i wszelkie jego zawiłości. To nie to samo co czytać książki. Sam wchodzisz w temat-na własnej skórze doświadczasz wszystkiego.

Gość gość
Uwazam sie za gorsza przez swoje przezycia:(

Gość gość
Ktoś taki musi być lepszy od innych. Ludzie renesansu to zdecydowanie większość moich przodków! Mój tata min.

Jestem złą hejterką i tak jestem gorsza od innych, bo jestem pozbawiona empatii do ludzi ( do zwierząt nie )