Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najsmieszniejsze pytania jakie zadał wasze dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Może ja zacznę. Moja córka ja się zgubilismy i nie mogliśmy znaleźć drogi powiedziala: "boże to gorsze niż Irak"... dodam że nigdy o Iraku z nią nie rozmawialiśmy...

Gość gość
To nie było pytanie tępa dzido.

Gość gość
Jestem w ciąży i mój synek 3 lata nie może doczekać się braciszka. Byliśmy u babci i synek jej zapytał: - babciu ty też masz dzidziusia w brzuszku? Babcia zaprzeczyła na co synek stwierdził - babciu napewno masz bo masz jeszcze grubszy brzuch od mamusi!

Gość gość
Ha ha haaaaaa

Gość gość
Może to nie śmieszne ale byliśmy u teściowej, która jest samozwańczą mistrzynią kuchni. Podczas obiadu teściowa zapytała mojaą wtedy 4 letnią córkę czy smakuje jej obiadek a córcia na to - babciu, smakuje ale mama robi dużo lepszy:-) Miną teściowej nie do opisania:-)

Gość gość
Dobre:-)

Gość gość
czterolatek-czy umarnięty człowiek nie oddycha?

Gość gość
X Mamo dlaczego zagladasz na kafeterie? Y Poniewaz udzielam sie w watku na temat pewnej diagnozy. X Ale przeciez kafeteria to siedlisko nie madrych ludzi. Y no to fakt.

Gość gość
Przedszkolanka zwraca synkowi uwagę by nie rozrabiał, synek jej na to - powiem wszystko mamie Ciocia mówi że ona też powie mamie a synek - zobacys, powiem mamie, mama cię załatwi:-)

Gość gość
09:13 zapowiadasz sie na wstrętną teściówe

Gość gość
Opowiadam coś do synkowi: "Kiedy jeszcze cie nie było na świecie to... " Synek przerwał: "Ale gdzie ja wtedy byłem ? Wyszedłem na spacer ? Zaginąłem ?"

Gość gość
W restauracji chińskiej patrzy zdziwiony na zupe z makaronem ryżowym. "Dlaczego ten makaron jest niewidzialny ?"

Gość gość
Jesteśmy w kościele, msza się jeszcze nie zaczęła, w konfesjonale siedzi ksiądz, córka 4l patrzy na niego i po dłuższej chwili: "A co ty tam tak cichutko robisz? Pewnie srasz!" Uwierzcie że wtedy zrozumiałam co to znaczy chcieć się zapaść pod ziemię że wstydu.

Gość gość
To z teściową rewelacja! Córeczka się spisała

Gość Pielmieni
Córeczka znajomych (5 lat) stoi przy łóżeczku swojego młodszego brata (kilka m-cy) i mu opowiada dupa, fiutek itd. jak już zakończyła litanię mówi mu: Michałek to są brzydkie słowa i nie należy ich mówić, ale to takie fajne ;-)

Gość gość
Gdy synek był malutki mówiliśmy na niego "fikuś" jak miał jakieś pół roku, był upalny dzień i mały leżał na zipka w łóżeczku, nasza pierworodna wtedy ponad 3 latka bawiła się z nim śpiewając " idzie, idzie paluszek idzie do Fikusia i złapie go za nosek i złapie za cykusia":-) nie mam pojęcia kto ją tego nauczył.

Gość gość
Kolezanki syn powiedzial mi ostatnio "bylem u babci na dzialce i strasznie mnie homary pogryzly":) :) :)

Gość gość
He he he homary:-) dobre:-)

Gość gość
Mój synek (3 latka) przeskoczył w przedszkolu przez koleżankę. W domu mi opowiada: - wies co mamo? pzeleciałem Asię:-)

Gość gość
Ale się uśmiałam hahaha o tym umarnietym człowieku dobre, o tym jak go nie było na świecie hahaha no można się usmiac ciekawe co Moja Mała będzie wymyślać hehehe małe.dzieci są cudowne :-) i te homary hahahha

Gość gość
14:16 akurat aleś durna...

Gość gość
O... Już się zaczyna, nawet w takim lekkim temacie musi się znaleźć agresor półgłówek:-o

Gość gość
Dlaczego jest durna? Widać że się bezdzietna odezwała!

Gość gość
gość dziś ocho... trolowanie się zaczyna:o

Gość gość
mój brat gdy miał 4 lata. Przedszkolanka zabrała dzieci na dwór, wszystkie biegają, skaczą, bawią się w berka tylko mój braciszek (B) stoi i się patrzy, pani (P) do niego podeszła i powiedziała P - och (tu jego imie), czemu nie biegasz z innymi dziećmi? przecież to taka fajna zabawa. B - a czemu pani nie biega, przeciez to taka fajna zabawa? pani się już do niego nie odezwała xD

Gość gość
gość dziś Jasne... Następna durna

Gość gość
fajny temat, ale oczywiście durna pipa już musi go psuć:O Fajne macie te dzieciaki:D uśmiałam się z homara:D ciekawe co moja będzie mówiła śmiesznego, póki co jeszcze pewnie trochę czasu minia zanim będzie tak fajnie, logicznie mówiła:)

Gość gość
16:05 sama nie jesteś lepsza i obrazasz. A tamta co napisała o przeliczeniu Asi jest wulgarna i durna. Był taki dowcip za czasów skoków Małysza. Małysz jest w więzieniu! Za co? Bo przeleciał(skrót myślowy skoczył dalej) swojego rywala zapomniałem jak się nazywał.

Gość gość
16:09 Spadaj stąd jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. Tamta autorka co się jej tak uczepiłaś nie jest durna ani nawet wulgarna. Napisała tylko co powiedział jej syn, a ja się z tego nawet śmiałam, bo dobre. Czy w każdym temacie muszą być takie głupie kretynki jak ty???

Gość gość
moja 3 letnia corka przyszla do mnie w nocy do pokoju i pyta:mama,a co ty w takiej pociemkosci lezysz? po wizacie u dawnwgo sasiada,ktory byl mocno trunkowy przyszla do domu,mowie jej :zdejmij buty-a ona na to:piebole