Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego najbardziej zazdoscicie ludziom?

Polecane posty

Gość gość

Zazdrosc to ludzkie uczucie, wiec mozecie pisac szczerze ;) 1. urody i mlodosci 2. pieniędzy i kariery 3. braku stresu i beztroskiego zycia 4. milosci/ rodziny

Gość gość
- pieniędzy/ fajnej pracy na dobrych warunkach - urody - szczęśliwej rodziny (zwłaszcza jak rodzi się zdrowe, planowane dziecko) - optymizmu albo przynajmniej nie przejmowania się wszystkim tak jak ja - miłość mam więc nie tyle miłości co niektórych zachowań w związku, np kiedy facet do granic uwielbia kobietę i to okazuje

Gość gość
Wszysto to masz w zasięgu ręki. Wystarczy tylko się uczyć, być pracowitym, mieć dobre podejście do ludzi i o siebie dbać. I przestań zazdrościć bo to paskudne podejście. Szanując innych szanujesz siebie.

Gość gość
czy ja wiem czy zazdrosc to paskudne podejscie? Powiedzialabym, ze bardziej ludzkie, nie chodzi tu nawet o zyczenie komus zle, ale o taki zal, poczucie niesprawiedliwosci ze ma sie gorzej. Nie twierdze tez ze zazdrosc jest dobra, ale jest w pewnym sensie normalna, tak uwazam, bo prawie kazdy kiedys odczuwal zazdrosc

Gość gość
10.16. Ale masz paskudne podejście. Zazdrościć to ewentualnie można komuś farta. Zagrał-wygrał. Mrugnął-dostał. Bogatych rodziców, którzy mu dają wszystko na tacy. Ale zazdrościć komuś dobrej pracy, zarobków itd.? To nie siedź tu tylko się za robotę weź

Gość gość
Jak już, to tego, że są zdrowi. Niczego sobie nie złamali, nie bolą zęby, nie muszą walczyć z bólem i kalectwem. Kiedy człowiek zdrowy, nie leń i ambitny, poradzi sobie w życiu. Z byle jakim zdrowiem życie staje się piekłem ☹

Gość mereded
Urody i powodzenia. No i pieniędzy.

Gość gość
11:58- ale tu nie chodzi o zyczenie komus zle. tylko o zazdrosc zwyczajna, ludzka. nie jest to moze pozytywne uczucie, ale ludzkie

Gość gość
cycków

Gość gość
Braku toksycznej matki.