Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyna z Dobczyc

Chcę sprzedać swoje dziewictwo za 25 000 PLN

Polecane posty

Gość Lucyna z Dobczyc

tylko gdzie mogę dać anonse ? zainspirowałam się Ukrytą Prawdą

Gość gość
niewinność jest wspaniałym darem dla twoich dzieci , które z ciebie się na pewno narodzą , lepiej wejdź na stronę niesparowani.pl i tam dowiesz się jak spotkać przyszłego narzeczonego z pomocą bożą .

Gość gość
nawet Biblia nazywa niektórych ludzi głupimi

Gość gość
" I nie dość, że zbłądzili co do poznania Boga, ale ponadto żyjąc w wielkim zamęcie niewiedzy, to tak wielkie zło nazywają pokojem. Bo gdy odprawiają dzieciobójcze obrzędy czy tajemne misteria albo szaleńcze pochody z dziwnymi śpiewami - nie zachowują w czystości ni życia, ni małżeństw, lecz jeden drugiego podstępnie zabija lub cudzołóstwem zadręcza. Wszędzie się wmieszały krew i morderstwo, kradzież i podstęp, zniszczenie, zdrada, gwałt, krzywoprzysięstwo, ucisk dobrych, niepamięć dobrodziejstw, znieprawienie dusz, grzechy przeciwne naturze, rozprzężenie w małżeństwach, cudzołóstwo i bezwstyd. Kult bożków, niegodnych nazwania - to początek, przyczyna i kres wszelkiego zła. Albo szaleją w zabawie, albo prorokują fałszywie, albo niegodziwie żyją, albo przysięgają pochopnie: zawierzyli bezdusznym bożkom i po krzywoprzysięstwie nie boją się nieszczęścia." Mdr 14, 22-29.

Gość gość
25 koła? Arabia saudyjska :D Może jeszcze coś ugrasz jak pozwolisz się ob/sr/ać :D