Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci szukają sprzątaczek i Kucharek a nie żony

Polecane posty

Gość gość

To jest chore jestem 3 lata sama A gdy tylko poznaje jakiegoś faceta każdy z kolei patrzy na mnie jak na wariatkę Gdy mówię mu że nie lubię gotować a Sprzątam tylko po sobie. Uważam że w związku powinien być podział obowiązków i nie zamierzam być czyjąś sprzątaczką i kucharką jak to jest u was dziewczyny?

Gość gość
A ja z kolei nie rozumiem twojego oburzenia, Od wieków to kobiety zajmowały się domem i niestety czy pracują czy nie to na nie spada większość domowych obowiązków. Obawiam się że z takim podejściem ciężko będzie znaleźć ci jakiegoś sensownego faceta.

Gość gość
A meżczyźniod wieków zapewniali byt rodzinie. Dziś mamy wiek XXi i niestety czasy się zmieniły. Do autorki - są tacy faceci :-) Uwierz i. Pracuję w męskim srodowisku i znam sporo takich. Trafisz na takiego, tylko nie szukaj na sile.

Gość gość
Tutaj autorka dla mnie osobiście to żenada że taki jeden z drugim myślę że znajdę dziewczynę i zamknął je w kuchni żeby tylko gotowały sprzątały i zmieniamy pieluchy dzieciom Gdybym chciała pracować charytatywnie zatrudniła bym się w domu opieki a nie robiła koło jakiegoś starego dziada

Gość gość
Jest sporo takich facetów. Czasy się zmieniły. W normalnych domach jest podział obowiązków ;) Znam wiele małżeństw gdzie kobiety w ogóle nie gotują...

Gość gość
Autorko przestań już chrzanić. Bo wydawać ciężko zarobione pieniądze tego starego dziada to już jest miło, ale żeby mu ugotować czy wysprzątać to już nie. Nienawidzę takich księżniczek.

Gość gość
12:53 Autorka ani słowem nie wspomniał,że chce wydawać czyjekolwiek pieniadze. Stwierdziłą i słusznie, ze nie zamierza być niczyja służącą. Wnioskuje że pieniadze, ktore wydaje, zarabia sama.

Gość froske
Ja w ogóle nie sprzątam, nawet po sobie, gotuje tylko jak mam wenę. Ale nigdy nie spotykałam z tradycyjnymi facetami, którzy marzyli o żonie, gromadce dzieci i labradorze. Mój mąż nie ma z tym problemu. Jemy na mieście, czasami on gotuje, a do sprzątania przychodzi pani. Jedyna rzecz o jaką naprawdę lubię dbać to samochody.