Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

150 na tydzień czy starczy

Polecane posty

Gość gość

Dla matki i dwójki dzieci, szkolne i przedszkolne? W tygodniu obiad dzieci jedzą poza domem, 2 weekendy spędzają u taty. Jak myślicie? Ile wy wydajecie na jedzenie (mam na myśli samotne matki)? Osobno jakieś 100/m-ac myślę przeznaczymy na jakieś słodycze.

Gość gość
starczy to jest wiek :P

Gość gość
ja pierdziele

Gość gość
Rozplanuj sobie wszystko, najlepiej zrób dzienny limit ile możesz wydać. Czy to tylko tymczasowa sytuacja czy na dłuższą metę?

Gość gość
Starczy na tydzien ale jesli jest to wyjatkowa sytuacja. Na 150zl tygidniowo daleko nie pociagniesz

Gość gość
no masakra. Jest jeszcze 500 + . Złożyłaś wniosek ?

Gość gość
Chodziło o 150zl na tydzień na jedzenie, bez słodyczy. Głównie śniadania i kolacje i obiad dla mnie do pracy. Sytuacją przejściowa ale potrwa jakieś pół roku.

Gość gość
Ja gdy mąż był zagranica sama z dzieckiem gdy ono w przedkolu jadło wydaealam jakieś 100 ale to też zależy bo jest tydzień gdy kupuje się płyny do prania itp. Poza tym zależy od tego czy musisz przetrwać za tyle czy po prostu się zastanawiasz. Ja obrcnir bym za tyle umarła śmiercią głosowa z 2 dzieci bo codziennie w warzywniaku wydaje ze 30 a nirmowie tu o pieczywie mięsie itp.

Gość gość
Jeżeli to 150 tylko na jedzenie i dzieci po przedszkolu szkole nie jedzą w domu obiadu już to może da radę. Ale będzie trzeba mocno przeanalizować Menu eby kupić coś wartościowego. Bo na smieciowym do o oczywiście da radę.