Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca88

Gdzie zamówię perfumy z dostawą do domu?

Polecane posty

Gość poszukująca88

Witam! Szukam stron, na których można zamówić perfumy z dostawą do domu, znacie jakieś i polecacie? Chciałabym, aby był duży wybór i damskich i męskich, ale żeby były trwałe..

Gość 42ANIA
Ja z racji, że mieszkam w małej miejscowości, jestem zwolenniczką zamawiania wszystkiego z dostawą do domu :) perfumy akurat zamawiam na zapachowiec.pl - stronę mogę polecić z czystym sumieniem, ponieważ już tyle perfum damskich i męskich z niej zamawiałam, że hoho. A wybór duży, aż dla mnie za duży ;)

Gość gość
Ja kiedyś przeczytałam na womenshealth.pl o fajnych perfumach, zamówiłam tez przez podaną wyżej stronę i wszystko było ok :)

Gość fifi2017
hej, ja zamawiam na galeriazapachow.pl i polecam, duzy wybór zapachów, ceny niskie, perfumy trwałe, nie ma nad czym się zastanawiać :)

Gość 17Gonia
Moja koleżanka zamawia na goia.pl spróbuj tam :) ona sobie chwali bardzo :) w szczególności, że jest szybka przesyłka

Gość gość
Ja zamawiam z zapachowiec.pl i nigdy się nie zawiodłem

Gość gość
ja zamawiam na galeriazapachow.pl bo fajne, tanie perfumy, długo się trzymają, a przesyłka jest bardzo szybka, wiec na czarną godzinę jak znalazł ;)

Gość gość
jak z szybką dostawą to jedynie zapachowiec.pl ;) polecam, jeżeli szybko zrobisz przelew i się zaksięguje, perfumy są wysyłane w ten sam dzień :)

Gość gość
zamawiam i polecam goia.pl :) perfumy, które u nich kupuję są trwałe, pachną rzeczywiście jak oryginały i jest dostawa do domu :) przetestowałam damskie i męskie, wiec bez obaw :) i uważam, że np si armaniego u nich jest lepszy niż oryginał!

Gość gość
Zamawiam zawsze na galeriazapachów.pl dla siebie i najbliższych. Wszyscy są pod wrażeniem, jakość bardzo dobra. Perfumy utrzymują się na prawdę długo. Ostatnio zakupiłam Chanel - Allure Sport dla męża i gdyby nie flakonik to nie zauważyłby różnicy porównując z oryginałem. Często zamawiam z tej strony i na pewno będę dalej :)

Gość zzzzzetka
zamów sobie na zapachowiec :) szybka wysyłka i fajne perfumy, większość tych znanych :) na pewno coś wybierzesz :)

Gość gość
Ja zamawiam na goia.pl bo jest to sprawdzona rozlewnia zarówno przeze mnie jak i moje koleżanki. Perfumy są dobrej jakości a ceny bardzo atrakcyjne. Na pewno rozlewnia godna polecenia ;)

Gość gość
ja zamawiam na i perfumy.

Gość gość
Wejdź na CENEO wybierz perfumy a wyświetlą ci się wszystkie sklepy internetowe jakie je sprzedają. Pewniaki to: perfumeria.pl, e-glamour.pl, iperfumy.pl

Gość gość
Polecam goia.pl, robię tam zakupy od dawna i jestem bardzo zadowolona. Mają duży wybór w dobrej cenie, a do tego zapachy są trwałe :)

Gość gość
Ja kupuje w sklepie www.mania-perfum.pl produkty oryginalne i mają dobre ceny. Przesyłka ekspresowa bo już na drugi dzień

Gość gość
Zamawiam na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Żadnych problemów z zamawianiem i dostawą. I mogę się cieszyć ulubionych perfumami bez wychodzenia z domu :D

Gość gość
Kupuję na zapachowiec.pl i nie ma żadnego problemu z dostawą, a perfumy są bardzo dobrej jakości i w świetnej cenie. Warto samemu się przekonać ;)

Gość gość
Zamawiam zawsze na galeriazapachow.pl i nie miałam nigdy żadnych problemów. Produkty są dobrej jakości a wybór zapachów bardzo duży więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie ;)

Gość gość
Zawsze zamawiam na goia.pl i nigdy nie miałam problemu z dostawą a perfumy są świetne ;)

Gość gość
Zamawiam na galeriazapachow.pl i mogę polecić. Przetestowałam już wiele zapachów na sobie i mężu, więc z czystym sumieniem polecam. Perfumy są w świetnej cenie i bardzo trwałe ;)

Gość gość
Od dawna zamawiam perfumy z dostawą do domu na zapachowiec.pl i nie miałam nigdy żadnego problemu czy to z dostawą czy z zapachem. Zawsze wszystko się zgadza i jestem bardzo zadowolona. Mają perfumy, których już nawet ciężko jest dostać na rynku ;)

Gość gość
Na zapachowiec.pl na pewno bez problemu można zamówić swoje ulubione perfumy do domu. Są w świetnej cenie a do tego są bardzo trwałe. Kupuję tam od lat i polecam ;)

Gość gość
Bezproblemowa dostawa jest na zapachowiec.pl. Kupuję od dawna i jestem bardzo zadowolona zarówno z dostawy jak i produktów :)

Gość gość
Zamawiam od dawna perfumy na galeriazapachow.pl. Dostaję paczkę do domu bez problemu. Perfumy są bardzo dobrej jakości, a do tego w świetnej cenie ;)

Gość gość
"ja osobiscie zamawiam na galeriazapachow ale odbieram czasami w Galerii Katowickiej :) z pocztową dostawą też nie mam problemów, perfumy szybko przychodzą :) i nie ma niespodzianek, że to np nie ten zapach :)"

Gość gość
ja polecam goia.pl, zamawiam od dawna i są zdecydowanie najlepsze! ogromny wybór, trwałe no i cena zadowalająca! :)

Gość gość
Polecam zapachowiec.pl! Ogromny wybór - damskich i męskich, każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość gość
Ja też polecam zapachowiec.pl, taki wybór, że każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość gość
Ja z czystym sumieniem polecam zapachowiec.pl na prawdę szybka wysyłka perfum zamawiam że głowa mała i z czystym sumieniem mogę polecić tą stronę :)