Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 perfumy na lato? na pewno coś przyjemnego ja osobiście używam Giorgio Armani- Si lub Paco Rabanne- Lady Million zapachy są przyjemne, i gatunkowo jak i cenowo super na stronie zapachowiec.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2018 Ładne perfumki na lato polecam lacoste- pour femme przyjemne w zapachu i delikante cenowo też bardzo atrakcyjne na zapachowiec.pl polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2019 Używam perfum z testerownia24h.pl/, męskie też można dopasować. 100 ml za około 100 złotych to mi wystarczy na jakieś pół roku. Mam dość intensywny zapach Calvin Klein i jestem z niego zadowolony. Jak bierzesz 2 testery to wysyłka gratis, więc się jeszcze bardziej opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olina1 1 Napisano Marzec 2, 2022 Mi się udało w Black Friday kupić ładne, delikatne perfumy w promocji w Aleperfumerii, ale już powolutku kończą Teraz ostrzę pazurki na wodę Acqua Di Parma Yuzu bo cena jest obniżona o ponad 100zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tereniaw 0 Napisano Marzec 2, 2022 Do inhalacji polecam tez ten naturalny Olejek Tulsi Madurai. Znakomity na zatoki, katar, bóle głowy ale i na urazy, stłuczenia, ścięgna , mięsnie. Wystarczy dodać do kremu czy masła shea i wmasowac w chore miejsce. Zbawienie dla sportowców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Lipiec 27, 2024 Olejek perfumujacy Afra do ciała jest świetny latem, zamiast perfum używam. Ma piękny zapach a do tego nawilża skóre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach