Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoNiezle

Były dał mi propozycje

Polecane posty

Gość NoNiezle

Niedawno rozstałam się z chłopakiem, to strasznie skomplikowana sprawa ale rozstaliśmy się w zgodzie. Wczoraj napisał do mnie, co tam jak tam itp i zapytał czy chciałabym ostatni raz iść z nim do łóżka. Nie ukrywam zszokowało mnie to i trochę dotknęło .. powiedział ze brakuje mu tego i ze fajnie było. Co o tym myślicie? Oczywiście nie zrobię tego ale chciałabym poznać wasze zdanie o tym wszystkim.

Gość gość
Traktuje Cię jak zabawkę do seksu. Jeżeli chcesz być asertywna odpisz mu że z nim też było fajnie ale wibrator nie zostawia włosów w umywalce...

Gość gość
Oradzam i osobiście olałabym to nic nie odpisując .Ale jeśli czujesz nadal coś do niego to umowcie się najpierw gdzieś na kawę czy cos.

Gość gość
Po prostu chce mu się bzykać, może myśli że zgodzisz się na relację bez zobowiązań, facet byłby w niebie, seks za darmo a starać się nie trzeba.

Gość NoNiezle
Czyli olać go i niech szuka innej naiwnej ?

Gość gość
Najwyżej zrób mu loda ewentualnie z połykiem :-)

Gość gość
To mu zrobię, ale o co mu chodzi?

Gość gość
Nie ma kogo por...c to chce byś była tymczasowym workiem na sperme- oczywiście do czasu aż znajdzie inna. Wtedy dopiero plulabys sobie w brode ze się zgodzilas na seks z nim...wiesz co ja bym mu odpisala ze aż by go zatkalo? Ze nie dzięki, w Przeciwienstwie do niego masz juz z kim uprawiać seks I ze jest Ci z nim jak w niebie, nigdy tak dobrze Ci nie było :D

Gość gość
Z jakiegoś powodu się z nim rozstałaś, z tego co piszesz widać że słusznie. Trzeba być gnidą żeby dzwonić po byłych na numerek. Przecież to łatwiejsze niż poznanie nowej dziewczyny czy zapłata prostytutce.

Gość NoNiezle
Haha, z tym żeby mu powiedzieć ze mam już kogoś do tego to dobry pomysł :D dzięki za wypowiedzenie się, oczywiście nie zamierzam się z nim spotykać, również uważam ze to chamskie i desperackie z jego strony ;)

Gość gość
J***c sie chce a ze Renata raczkowska mu nie pasi to wali do Ciebie bo liczy że jesteś tepa frajerka i na to pójdziesz. Ja bym go podpuscil i odj***l jakiś numer np idź z nim do hotelu, zabierz mu ciuchy i zostaw tam na golasa :D