Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew

Jestem teraz w górach opolskich (województwo opolskie) 120 km od Polkowskiego

Polecane posty

Góry opawskie są w województwie opolskim to jedyne góry na Opolszczyźnie ja też mieszkam w województwie opolskim na północy woj. Opolskiego a góry opawskie są na południu województwa Opolskiego ja mam do Opola 60 km a z Opola w góry opawskie też jest 60 km czyli oni do Opola mają tak samo daleko jak my z okolic Namysłowa i co roku w góry opawskie jeżdżę ja do Opola mam 60 km i z gór opawskich też jest 60 km ja z Polkowskiego w góry opawskie mam 120 km (2 godziny drogi) jestem dumny ze to nasze góry w naszym opolskim województwie dlatego lubię te góry opawskie bo to również województwo opolskie i czuje się jak w domu

Ps nie jestem w górach opolskich tylko opawskich miało być napisane w górach opawskich tylko w telefonie mi coś się przestawiło

Ps góry opawskie gdzie teraz jestem to też jest województwo opolskie ps Polkowskie i Namysłów też są w województwie opolskim ps góry opawskie gdzie teraz jestem są w województwie opolskim ps ja z Polkowskiego do Opola mam 60 km i z gór opawskich do Opola jest też 60 km, czyli mają tyle samo do Opola z tych gór gdzie jestem co ja z Polkowskiego mam do Opola

Ps w górach opawskich (województwo opolskie) gdzie teraz jestem dobrze się czuje bo to moje województwo czyli opolskie bo Namysłów i Polkowskie też są w województwie opolskim tylko na drugim końcu województwa Namysłów i Polkowskie są na północy Opolszczyzny a góry opawskie gdzie teraz jestem są na południu Opolszczyzny oni z gór opawskich tak samo często są w Opolu co ja bo góry opawskie gdzie teraz jestem są 60 km od Opola a ja też z Polkowskiego mam do Opola 60 km

Góry opawskie gdzie teraz jestem są w województwie opolskim

Gość gość
a w dóópie pospolitej na pospolitych rakach byles juz kiedys? :D