Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłość, strach przed wpadką....

Polecane posty

Gość gość

miała być to spontan na korporacyjnym wyjeździe - w zasadzie jednorazowy seks i zrobiliśmy to. Nic nie było planowane - więc bez gumki, obiecałem, że w porę wyskoczę - nie udało się i wytrysk był do pochwy. Potem jej pretensje, lęk przed ciążą - jednak coś to we mnie zmieniło. Dowiedziałem się, że nie jest puszczalską tylko po prostu była we mnie zakochana.To wszystko zbliżyło mnie uczuciowo do niej. Ja teraz też czuję, że ją pokochałem. Wiem, ze w ciąży nie jest teraz to może wolałbym aby była bo bylibyśmy razem a ona mówi, że byłem nieodpowiedzialny, że w ogóle tego seksu nie powinno być. Jak ją przeprosić i przekonać, że na prawdę ją kocham - teraz bardzo.

Gość gość
Co się przejmujesz, urodzi to sama będzie za tobą latała :-D ...tworzysz sobie problemy jak baba

Gość gość
Musisz z nią szczerze porozmawiać. Pokaż jej, ze potrafisz być odpowiedzialny, choć moim zdaniem to wasza wina, a nie tylko Twoja. Kiedy ja kocham się z partnerem to bierzemy pod uwagę, że mogę zajść w ciąże. Twoja koleżanka nie wie skąd się biorą dzieci? ;)

Gość gość
powiedziała, że facet musi być odpowiedzialny. I nie chce na razie ze mną rozmawiać. Wiem, że była u gina może brała tabletkę po, nie wiem ale powiedziała mi tylko, że na szczęście w ciąży nie jest. I na tym koniec rozmów.

Gość gość
No to cóż, daj jej spokój póki co, jak będziesz nachalny będzie jeszcze gorzej, być może zatęskni a jak nie, to nikogo do związku nie zmusisz :)