Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona szkodzi dziecku i jeszcze sie tym chwali

Polecane posty

Gość gość

Moja sasiadka ma niespelna 3 mies niemowle i juz podala mu skorke od chleba do zucia, biszkopty a dzis spagetti. Mowilam jej, ze to za szybko, ale ona tylko sie smieje z tego. Jestem w szoku. Dziewczyna ma 18 lat. Jak jej to wybic z glowy?

Gość gość
Idź z nia na szczepienie i powiedz to przy pediatrze. Moze cos trafi to nierozsądnej głowy.

Gość gość
Daj jej spokój. Jej dziecko jej sprawa. Dopóty dopóki go nie bije i dobrze traktuje nie wtrącaj się.

Gość gość
Kiedyś tak wychowywano dzieci. Moja chrzesnica mając 3.5 miesiaca dostała od babci pognieciona zupę ogórkowa. I to taka kwaśna.

Gość gość
Tu autorka. Ja mam miesiac starszego synka i sie zastanawiam nad kaszka po 4 mies ale chce jeszcze poczekac. Myslalam, ze to zart ale nie. Dodatkowo ona juz sadza dziecko i podpiera poduszkami.

Gość gość
Ona argumentuje to tym, ze jej matka dawala parowki, gdy ona miala 4 miesiace. Moja mama tez na pollezaco kladla brata i podpierala butelke poduszka i pil sam w wieku 4-5 miesiecy. Ale miala i piec i wofe i frewno do przyniesienia, tetre do prania.Nie oznacza to jednak ze ja tak zrobie ze swoim dzieckiem.

Gość gość
Nie uwierzę, że dziecko mające niespełna trzy miesiące jest w stanie zjeść skórkę od chleba albo makaron.

Gość gość
Matki zawsze miały naj****e w głowach i prześcigały się, której dziecko pierwsze będzie robiło to czy tamto. Piwa niech mu jeszcze naleje. Będzie pierwszym dzieciakiem na dzielni, co browara spróbuje.

Gość gość
Skorke do zucia dala. A spagetti zmiksowane chyba logiczne

Gość gość
Podpieranie poduszkami to głupota, ale ważne by na fejsa wrzucić focię, że "moje dziecko siedzi od 4 miesiąca". Taaaa, "siedzi".

Gość gość
O rety moja córka miała jakieś 4-5 miesięcy jak jadła drożdżówkę ze śliwkami

Gość gość
Dobrze że niewiesz co patologia robi z dziećmi.... Córka mojej znajomej wpadła z chłopakiem z niby normalnej ale licznej rodziny 7 mieisczne dziecko tatuś wziął do maca a babunia ponieważ u nich wszyscy tak jedzą dawała najtańszą mielonke z bloku. A oni chuchali i słuchali wszystko bez konserwantów itp dziecko po weekendzie wróciło z bolacym brzuszkiem i biegunka. I co można można.

Gość gość
ale 3 miesięczne dziecko nie jest w stanie przytrzymać sobie tej skórki od chleba. no i mało co chce próbować. chociaż daleko nie szukać, bratanek mojego męża dostawał w wieku 4 miesięcy grześka w czekoladzie do oblizania, a w wieku 9 miesięcy pił już colę. próchnica wyżarła mu 6 górnych ząbków :/

Gość gość
Moje TYLKO na piersi do 6mca. Dopiero pozniej przetarta mloda marchew, jabłuszko i inne delikatne produkty. Zadnych sklepowych slodkich kaszek. Zadnego przepajania herbatkami. To co wy opisujecie to jakis dramat

Gość gość
Gościu 09.08. Ja tak samo. Przepajanie podawanie innych rzeczy poniżej 6mz porazka....

Gość gość
Karmilal mm od 2 mz dziecka i pierwsza kaszka po 4 m a zupka w wieku 5.5. Takie mialam zalecenia od poloznej. Moja 4 mies corka samym mlekiem sie nie najadala.

Gość gość
Mój syn też musiał wcześniej dostać marchewkę niż po 6 miesiącu, bo za mało przybierał. Pediatra pozwoliła, a nawet kazała.