Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból tylko jednej piersi przed miesiączką

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę o pomoc Staramy się z mężem o dziecko Jest to dopiero drugi miesiąc!! Jestem nastawiona "będzie to będzie" Nie nakręcam się i nie wyszukuje objawów na siłę Szczerze do tej pory nawet nie czytałam i nie interesowałam się objawami ciąży Ale ostatnio u siebie zauważyłam coś dziwnego Kilka dni po owulacji bardzo bolał mnie prawy jajnika trwało przez jakieś 5 dni Teraz jestem sześć dni przed spodziewana miesiączką i zaczęła mnie boleć jedna pierś Zawsze miałam ból pieski przed okresem ale bolały obie i całkiem inaczej niż teraz Bardzo się tym martwię Do lekarza jestem umówiona dopiero 10 lipca Teraz też nie chcę panikować i poczekać do miesiączki może ten ból przejdzie Mam pytanie czy któraś z Was miała coś podobnego? Czy to może być objaw ciąży?

Gość gość
To zart prawda? Nie wierze ze ktos moze byc tak glupi.

Gość gość
Witaj! ja dokładnie miałam identyczną sytuację a dzisiaj jestem w 30tc. A pierś do dzisiaj mnie pobolewa tylko jedna!!Lekarz stwierdził że to normalne!! Ps. Do gość żart to z takich ludzi jak Ty jak nie potrafisz powiedzieć niczego na dany temat to nie mów nic bo właśnie w ten sposób pokazujesz jakim prostym człowiekiem jesteś I nie mów o głupocie bo obrażasz siebie!!! Jacy ludzie potrafią być prości aż żal!!

Gość gość
tez mialam bol jednej piersi a okazalo sie ze jestem w ciąży. czy to bylo ze soba powiazane - nie mam pojecia. mialam nawet isc na usg bo bylam bardzo zaniepokojona ale po jakims czasie bol zmienil sie w taki typowy jak przed okresem, i na obie piersi

Gość gość
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Gość gość
NIE JESTES W CIAZY!!!! Zrozum!!!