Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lordmort

Czy w tym przypadku ciąża jest możliwa?

Polecane posty

Gość lordmort

Witam! Od 8 miesięcy zażywam tabletki antykoncepcyjne, z tym, że miałam dwa opakowania jednego rodzaju i kończę drugi listek tych drugiego rodzaju. Zmienione zostały przez to, że miałam przy każdym listku plamienie już może z tydzień przed końcem listka i bolały mnie też jakoś w tym czasie bardzo piersi, aż do miesiączki. Niestety po zmianie było jeszcze gorzej, pierwszy listek sprawił, że plamienie miałam już w jego połowie (tak samo ból piersi i te tabletki miały okropny wpływ na mój nastrój) i miesiączka tak jakby się nie pojawiła, jakby zdążyła się skończyć podczas tego plamienia, które trwało praktycznie do końca placebo (z tym, że pod koniec już było dużo mniejsze), miałam więc przestać je brać, ale mój Luby stwierdził, że jeśli kochaliśmy się w siódmy dzień od zakonczenia listka to powinnam rozpocząć dla pewności kolejny. Zapomniałam przyjąć jedną tabletkę w pierwszej połowie listka i zanim odczekalismy tydzień od tego wydarzenia (następnego dnia wzięłam dwie - jak trzeba) mój Luby skończył we mnie.. Ta jedna pominięta tabletka poszła jakoś w zapomnienie i tym razem nie mam wcale plamienia, a zostały już tylko cztery dni do końca, a palac papierosy czuję takie jakby lekkie mrowienie w podbrzuszu i też nie tylko wtedy.. Często mi trochę niedobrze, jakie może być ryzyko ciąży ?

Gość gość
Nie znam się na tabletkach anty więc nie doradze ale my nigdy się na nie nie zdecydowaliśmy, zawsze gumka. Ciężko mi zrozumieć takie kobiety bo to rozregowuluje cały organizm.Miłego dnia.