Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość223

Hemoroidy a badanie. Proktolog chirurg

Polecane posty

Gość gość223

Był ktoś z Was u proktologa z hemoroidami? Wyskoczył mi guzek przy odbycie, boli ale tylko delikatnie jak dotkne, tak to wcale nic nie boli. Dwa dni temu czułam świąd ale po zastosowaniu clotrimazolum przeszło. Jak mocniej potarłam przy podcieraniu sie to było troche krwi (teraz juz niema) U mnie nie ma proktologa tylko dostałam skierowanie od rodzinnego do chirurga. Powiedziała mi ze to tez mogla wyjść po porodzie (rodziłam 18 miesiecy temu). Strasznie sie wstydze tam isc na wizyte i pokazywać mu tyłek;/. Ale musze, motywuje mnie moje małe dziecko, chce być zdrowa, myśle ze to nie bedzie jakies powazne dziadostwo;/. Dodajcie mi troche otuchy. Na nikogo innego nie moge liczyć, mąż to tak jakby miał to w d... A mama to szkoda gadac. Jeśli ktoś był z takim lub podobnym probleme prosze napisac jak wizyta/badanie przebiegało. Dodam ze mam 22lata. Pozdrawiam

Gość gość
Nie ma co się bać i wstydzić badania, lekarz to lekarz. Ja miałam kolonoskopię w katowickim Mekmed http://mekmed.pl/index.php/k2/badanie i usuwanie hemoroidów metodą Celon (termoablacja naczyń hemoroidalnych), wszystko dobrze poszło, zabieg sie udał. To dobra metoda, mało inwazyjna, warto o niej poczytać.