Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny lubicie nosić czerwone pomadki?

Polecane posty

Gość gość

Mi ponoc bardzo dobrze jest w czerwonym,ale pomimo wszystko waham się nad tym aby nosić ją na codzien. Czy uważacie ze wyostrza rysy twarzy ? Nosicie często takiego typu pomadki czy raczej nie ? Marylin Monroe zawsze nosiła czerwoną na codzien. Odważyłybyście się nosić codziennie ?

Gość gość
Bardzo podobają mi się czerwone pomadki. Sama nie maluję ust czerienią ponieważ nie mam idealnej cery i zębów. Moim zdaniem czerwień uwidacznia najbardziej defekty twarzy.

Gość gość
10:56 ja mam blizny na twarzy i tez mi się tak wydawało. Ale kupiłam z golden rose z velvet matte pomadkę nr 18 i Ci powiem ze idealnie pasuje do większości typów urody. To jest idealna kopia odcienia z maca russian red :) a ta z golden kosztuje 12 zł i mega trwała

Gość gość
Uwielbiam czerwień na ustach, ale nie noszę jej na co dzień.

Gość gość
I jak dziewczyny? Nosicie czerwone pomadki ?

Gość gość
Oczywiście że noszę, w torebce. Piszą nią mężowi wiadomości na szybie auta, żeby czegoś nie zapomniał.

Gość gość
Ja tez lubię czerwona pomadkę często

Gość gość
Mam jedną czerwoną i nie używam jej wcale.za to mam inne mocne kolory i tutaj już nie mam problemu ,więc jest fuksja,pomarańczowy (w kilku odcieniach),ciemny róż(również kilka odcieni),bordo,bordo wpadające w brąz.więc nie mam oporów żeby nosić ciemne ,oczojebne ,rzucające sie w oczy pomadki, a do tej czerwieni na co dzień podchodzę jak pies do jeża.