Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List polecony priorytet PROBLEM!

Polecane posty

Gość gość

Wysłałam list polecony priorytet w sobotę 24 czerwca. Sprawdzam na stronie poczty status tego listu i do dzisiaj nie ma potwierdzenia o doręczeniu. Jestem zmartwiona bo to ważny list i zależało mi na czasie. Zwykle wysłany w sobotę lub niedzielę był już we wtorek u odbiorcy. :(

Gość gość
Tak to polecony priorytet. Mam potwierdzenie i numer przesyłki. Na stronie widnieje tylko informacja o nadaniu... Godzina i data i że przesyłka w transporcie. Z tą samą datą. Dlaczego jeszcze nie doszło?

Gość gość
Autorko jest jeszcze inna mozliwość, że ów list już dotarł, ale poczta nie wprowadziła aktualnego statusu. Kiedyś u mnie tak było, że list już 2 dni był, a na stronce w necie widniała tylko data nadania.

Gość gość
Hmmm... Dziękuję za pomoc. Spróbuję się skontaktować z odbiorcą i zapytam.

Gość gość
Czy ktoś wie jak duże może być takie opóźnienie? Jak ostatnio dwa razy wysyłałam temu samemu adresatowi list w sobotę lub niedzielę to list był u niego zawsze we wtorek.

Gość gość
Czyli jest generalnie nadzieja, że list już doszedł?

Gość gość
Ludzie, tak działa poczta polska, największe dno jakie może być. U nich terminy się nie liczą. Będzie jak będzie. PRLowski sposób prowadzenia działalności. Głęboka komuna tam panuje.