Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 30

POTRZEBUJE PORADY...

Polecane posty

Gość gość 30

Witam. Nie wiem od czego zaczac ale potrzebuje pomocy.dwa dni temu poklocilam sie z chlopakiem ,siedzielismy razem na lozku a on z kims pisal i sie umawial na spotkanie ,wiec sie zapytalam z kim sie chce spotkac,a on na mnie wyskoczyl ze go sprawdzam kontroluje,ze to sa jego sprawy i ze nie musze wszystkiego wiedziec bo on sie nie wtraca z kim ja gadam.dodam tylko ze jestem w 6 miesiacu ciazy i bardzo sie denerwuje ta klotnia boje sie ze mnie zostawi bo taki byl wsciekly a ewidentnie cos krecil...on kiedys siedzial w wiezieniu jak jesscze sie nie znalismy,jestesmy ze soba 2 lata i mamy po 30 lat...obiecal mi ze nigdy tam nie bedzie chcial wrocic bo to byl horror,ze zakochal sie we mnie i ze chce ze mna i z moim synem z powrwszego malzenstwa zalozyc rodzine...nie powiem ze zycie z kims kto siedzial w kryminale jest proste bo ma zjechana psychike ale chcialam mu pomoc bo to na prawde fajny chlopak...ale niestety w pracy poznal kolesia ktory tez siedzial i jeszze na domiar zlego handluje narkotykami...boje sie ze moj chlopak mogl na nowo wpasc w zle towarzystwo...od pewnego czasu dziwnie sie zaxhowuje...olewa mnie totalnie,nie mowi nic milego nic czulego...caly czas powtarza ze ciaza to nie choroba ze moge wszystko robic,lacznie z koszeniem trawy w ogrodzie bo on jest zmeczony po pracy...a dodam ze sam bardzo chcial zostal ojcem a teraz nawet nie zapyta jak sie czuje a mam pewne problemy...jedyne co slysze to ze jestem gruba, ze wielorym itp...a najgorsze to bylo jak mi powiedzial zebym dala mu spokoj bo w tym stanie wogole go nie podnoecam i dopoki nie urodze to nie mam na co liczyc...ale jak jest czasem po imprezie troche wstawiony to sie kocha ze mna i mowi ze mam piekne cialo...a ja mam powoli dosc takoego traktowania...raz jest fajnie a dzieciec razy sie nie odzywa do mnoe tak bez powodu.przychodzi z pracy zamyka sie w pokoju i zero zaintwresowania...czuje sie taka zdolowana.boje sie czy nie mam poczatkow jakies depresji.nic mi sie nie chce.gdyby nie to ze musze wstac do mojego kochanego syneczka to przelezalabym caly dzien w lozku...nie mam przyjaciol nie mam za bardzo komu sie zwierzyc...z mama nie moge o tym pogadac bo ona by mi od razu powiedziala zebym go zostawila skoro mnie doluje...co mam zrobic? A tak sie boje o moje malenstwo ze przez te nerwy cos sie stanie...kocham go bardzo ale moja psychika wysiada...smutas.gif

Gość gość
Witam mojego ulubionego trolla "trzy kropki..." twoja twórczośc i fantazja zasługuje na prywatnego bloga :)

Gość gość30
To nie jest zadna fantazja tylko zycie.myslalam ze ktos cos poradzi...ale coz.